Semne de incompatibilitate în cuplu

Toata lumea a avut intalniri romantice cu persoane cu persoane incompatibile. V-ati intalnit fie cu un partener/a cu adevarat uimitor/oare si cu toate acestea intre voi nu era deloc chimie. Era vorba despre lucruri marunte pe care odata cu trecerea timpului le dadeai din ce in ce mai multa atentie. Sau poate ca era ceva important, certuri puternice, lucruri pe care era imposibil sa le ignori. Daca te intrebi daca barbatul/femeia cu care te intalnesti acum este bun pentru tine, iata cateva semne de incompantibilitate in cuplu care te vor ajuta sa afli raspunsul.

11 dec. 2014, 20:16
Semne de incompatibilitate în cuplu

Vedeti viitorul diferit

Primul semn al incompatibilitatii in cuplu este faptul ca va doriti lucruri diferite in viitor. Poate ca la inceput acest aspect ti se pare o bagatela mai ales cand pasiunea intre voie este intensa, insa adevarul ca mai tarziu se poate transforma intr-o problema foarte mare. Spre exemplu, ce te faci daca unul dintre voi vrea sa se casatoreasca, iar celalalt nu crede in casatorie? Peste un timp, cel care vrea ca relatia voastra sa fie oficializata va pune din ce in ce mai multa presiune pe partener pentu a face acest pas, in vreme ce el/ea va refuza pur si simplu. De aici pana la izbucnirea unor certuri serioase nu este decat un pas care va fi facut cu usurinta. In cele din urma separarea va veni de la sine. Tocmai de aceea, daca vedeti diferit viitorul atunci este timpul sa reconsiderati relatia voastra. Nu trebuie sa treaca ani pana sa realizati ca viitorul fiecaruia este diferit.

CITEŞTE ŞI: După câţi ani de căsnicie se atinge nivelul maxim de fericire

Cineva se simte, inca, obosit

Daca incepeti o relatie si unul dintre voi nu crede sau chiar este impotriva iubirii, atunci va aflati intr-o relatie fara niciun viitor. Atunci cand una dintre persoane este dispusa sa-si daruiasca inima pe cand celalalt nu vrea nici in ruptul capului sa faca la fel exista o mare incompatibilitate intre ei.

Amandoi sunteti incapatanati

Nu este nimic rau sa fii incapatanat. Insa daca niciunul dintre voi nu este dispus sa lase de la el atunci relatia voastra este compromisa inca de la inceput.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro