SEMNIFICAŢIA bizară a rugăciunii TATĂL NOSTRU

Deși în SUA, de curând, a fost un proces în care tribunalul trebuia să decidă dacă rugăciunea Tatăl Nostru aparține creștinătății sau nu, Edgar Cayce ne asigură că această rugăciune este de origine egipteană și mult mai veche decat iudeo-creștinismul. 

29 mai 2014, 13:58
SEMNIFICAŢIA bizară a rugăciunii TATĂL NOSTRU

Tot Cayce mai explică faptul că fiecare vers din Tatăl Nostru deschide/activează câte un centru glandular (glanda endocrină). În continuare, pasajul din cartea Universul lui Edgar Cayce: 

DOMNULE CAYCE, “TATĂL NOSTRU” PROVOACĂ “DESCHIDEREA” ACESTOR CENTRI GLANDULARI?
Da, este precum vi s-a spus. Nu este singura cale posibilă, dar este o cale care va răspunde dorinţei acelora care îşi caută un mijloc, un
drum, pentru a înţelege cum acţionează Forţa Creatoare a lui Dumnezeu (asupra corpului). (Lectura 281-29).
ATUNCI, PITUITARA CORESPUNDE CUVÎNTULUI “CERURI”?
Corect. Căci în toate activităţile sale, ea joacă un rol de declanşator.
PINEALA CORESPUNDE CUVÎNTULUI “NUME”?
Da. Relativ.
TIROIDA, CUVÎNTULUI “VOIE”?
Corect.
TIMUSUL, CUVÎNTULUI “RĂU”?
Corect.
PLEXUL SOLAR, CUVÎNTULUI “GREŞELI” (Ne amintim că plexul solar este legat de suprarenale, centrul emoţiilor)?
Da.
IAR CELULELE LUI LYDEN, CUVÎNTULUI “ISPITĂ”?
Corect.
ŞI GONADELE, CUVÎNTULUI “PÎINE”?
Întocmai. (Lectura 281-29).

ATUNCI, CUM SĂ FOLOSIM PRACTIC “TATĂL NOSTRU” ŢINÎND CONT DE ACEASTĂ CONEXIUNE DE CARE NE VORBIŢI CU GLANDELE ENDOCRINE? 

Încercînd să resimţiţi valul de semnificaţii ale fiecărui verset curgînd prin corpul vostru fizic. Căci se produce în corpul fizic un răspuns la reprezentările corpului mental: se construieşte o reacţie fizică. (Aceeaşi lectură).

Cele 3 corpuri (fizic, mental, spiritual) nu stau laolalta decat prin activarea centrilor glandulari majoripituitara (hipofiza), pineala (epifiza), tiroida, timusul, suprarenalele, gonadele (glandele sexuale masculine si feminine), celulele lui Leydig sau Lyden (celule secretoare de hormoni). Imaginati-va ca cele 3 corpuri se incheie ca niste nasturi, iar acesti nasturi sunt tocmai cele 7 glande endocrine mentionate mai sus, iar echivalentul acestora la nivel spiritual sunt cele 7 chakre.

Citeşte mai multe pe obiectiv.info