Semnificatia viselor. Ce inseamna cand visezi animale

Inca de la inceputurile umanitatii oamenii au incercat sa inteleaga semnificatia viselor. Si cand vorbim de semnificatia viselor nu putem sa nu amintim de modul freudian de analiza a viselor.

19 nov. 2019, 09:59
Semnificatia viselor. Ce inseamna cand visezi animale

Egiptenii aveau o carte pentru a deslusi semnificatia viselor. Si grecii antici aveau propria maniera de a intelege semnificatia viselor. Insa Freud parintele stiintei moderne a analizei viselor. „Interpretarea viselor este drumul regesc de intelegere a activitatilor subconstientului”, asa cum a sustinut mereu Freud.

Te mai poate interesa Ce inseamna cand visezi bani. E de bine sau de rau?

Semnificatia viselor. Exista anumite teme sau subiecte care apar in visele tuturor oamenilor: sa apara la o manifestatie dezbracati; sa-si piarda dintii; sa fie fugarit de un pradator sau animal infricosator.

Semnificatia viselor. In general visele despre animale sunt complexe si, in functie de credinte, mai spirituale.

Semnificatia viselor. Animalele apar in vise intr-o varietate de contexte. Cei mai multi dintre expertii descifrarea viselor considera ca animalele reprezinta instinctele noastre de baza, dorintele primitive sau conexiunea cu natura. Tocmai de aceea visam animale in momentele grele din vietile noastre.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.