Senatoarea grevistă îi atacă pe părinţii copilului sfâşiat de câini

Senatoarea Cristiana Anghel (PC) i-a criticat dur pe părinţii lui Ionuţ, copilul sfâşiat de câini anul trecut, după ce aceştia au reclamat faptul că tatăl a fost atacat de câini în cimitir, când a mers la mormântul băiatului.

28 ian. 2014, 12:11
Senatoarea grevistă îi atacă pe părinţii copilului sfâşiat de câini

Cristiana Anghel acuză familia lui Ionuţ de neglijenţă şi cere autorităţilor să ia măsuri. „Omul acesta şi cei care îl promovează au toţi boii acasă?! Nu s-a găsit nimeni să-i facă plângere penală pentru neglijenţă în privinţa copilului?! Lui şi bunicii?! Este prea mult! Am senzaţia de vomă când îl vad! (cer iertare!). (…) M-am săturat de această familie! Ar fi cazul ca instituţiile statului să-şi facă datoria!”, a scris senatorul Cristiana Anghel pe pagina personală de Facebook.

Într-o intervenţie la România TV, senatorul a ţinut să explice declaraţiile făcute. „Regret enorm ce i s-a întâmplat copilului, dar nu trebuie să uităm un lucru: copilul nu a fost ucis pe stradă sau în parc, ci pe o proprietate privată. Copilul era în grija bunicii, care încă nu a răspuns pentru faptul că nu a fost în stare să aibă grijă de copil. Dacă au o durere, e normal să şi-o plângă acasă. Ce au făcut dumnealor… Azi şi-au îngropat copilul, apoi au fost la televizor”, a spus senatoarea.

Declaraţiile făcute de Cristiana Anghel au fost criticate dur de preşedintele Asociaţiei Mame pentru Mame, Ana Măiţă. „Doamna senator Anghel îşi batjocoreste profesia de educator, de învăţător. E pur şi simplu inacceptabil să facă aceste declaraţii. Sper că dânsa îşi va finaliza mandatul şi că nu va îndrăzni să mai candideze.

Tatăl lui Ionuţ, atacat în cimitir de o haită de câini, chiar în momentul în care voia să meargă la mormântul fiul său. Mai mult, la scurt timp după incident, bărbatul a primit o nouă lovitură: senatorul Cristiana Anghel l-a atacat dur. Parlamentarul a postat un mesaj în care cere să se facă plângere penală pentru neglijenţă în privinţa copilului, pe numele tatălului şi a bunicii.