Senator PSD: Trebuie să satisfacem pofta de SÂNGE a presei. Ieri am sacrificat un MIEL, azi doi ELEFANŢI

Senatorul PSD, Leonard Cadău, a avut o intervenţie halucinantă, miercuri, în plenul Senatului, în timpul dezbaterilor privind încuviinţarea cererii de urmărire penală a social-democraţilor Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu. 

19 nov. 2014, 11:33
Senator PSD: Trebuie să satisfacem pofta de SÂNGE a presei. Ieri am sacrificat un MIEL, azi doi ELEFANŢI

Senatorul PSD Leonard Cadăr a acuzat faptul că plenul dă undă verde solicitărilor justiţiei pentru a satisface „pofta de sânge a presei”.

Vreau să vă spun că nu contează dacă sunt vinovaţi sau nu, trebuie să satisfacem pofta de sânge a presei. Trebuie ca urmaşii vampirilor să fie satisfăcuţi şi astfel poate-poate vom spăla imaginea politicienilor. Ieri am sacrificat un miel (Akos Mora, n.red.), astazi sacrificăm doi elefanți (Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, n.red.)„, a spus nervos senatorul PSD.

„Nu contează, dar dacă ei sunt satisfăcuţi, noi să ne dezicem unul de altul”, a conchis social-democratul.

Ulterior, senatorul Leonard Cadăr a declarat presei că, „după ultimele emisiuni televizate s-a făcut un troc pentru a repara imaginea politicienilor”.

Dacă am făcut referire la elefanţi, vă daţi seama după vârsta lor că erau pe ultimul drum. Sunteţi tineri, dar nu cred că sunteţi naivi. Sunt atâtea grupuri de interese şi de o parte si de alta. Nu este neapărat să fie politicieni ai puterii sau ai opoziţiei, dar s-a făcut un troc, după ultimele emisiuni televizate, un troc pentru a repara imaginea politicienilor. Astfel ca subiectelor pe care ar trebui să le aveţi în atenţia dumneavoastră mai vigilent să le daţi uitării şi să vă împăcaţi cu faptul că deja aveţi câţiva sacrificaţi, dar nu ştiu dacă sunt cei mai importanţi„, a declarat senatorul Leonard Cadăr.

Plenul Senatului a admis miercuri cererea DNA de declanşare a procedurilor pentru începerea urmăririi penale în cazul Ecaterinei Andronescu în dosarul Microsoft. Potrivit DNA, Ecaterina Andronescu este investigată pentru modul în care au fost acodate contractele în cadrul proiectului „Sistem Educaţional Informatizat”. DNA susţine că fostul ministru a favorizat compania Siveco şi că de la acestă companie ar fi primit şi mită. Ecaterina Andronescu a declarat, în plen, că numele său nu avea ce căuta în dosarul Microsoft, deoarece în perioadele în care s-au achiziţionat aceste licenţe nu era ministru al Educaţiei. 

CITEŞTE ŞI Ecaterina Andronescu a rămas FĂRĂ IMUNITATE. Senatorii au încuviinţat urmărirea penală în dosarul Microsoft

Leonar Cadăr este senator de Neamţ, fiind ales în colegiul uninominal 2 din Circumscripţia electorală nr.29 Neamţ.