Senatorul Constantin Popa a anunţat că părăseşte PMP şi trece la PRU deoarece nu poate fi „discipolul lui Băsescu”

Senatorul de Buzău, Constantin Popa, ales iniţial parlamentar pe listele PPDD, care apoi a trecut la UNPR, ulterior ajungând în PMP, a anunţat că s-a înscris în PRU deoarece nu poate fi ”discipolul lui Băsescu”.

29 aug. 2016, 07:55
Senatorul Constantin Popa a anunţat că părăseşte PMP şi trece la PRU deoarece nu poate fi „discipolul lui Băsescu”

Primul care a facut anuntul migrarii lui Constantin Popa de la PMP la PRU a fost presedintele PRU, Bogdan Diaconu.  

„Bine ai venit, Constantin! De astazi Partidul Romania Unita mai are un parlamentar. Senatorul (Buzau) Constantin Popa a ales sa iasa din PMP si s-a inscris in PRU. De astazi suntem mai puternici, iar maine vom fi si mai puternici!”, a scris pe Facebook Diaconu.  

Ulterior, senatorul de Buzau Constantin Popa a scris, sambata, tot pe facebook, ca a ales se mearga la PRU intrucat nu poate fi „discipolului lui Basescu”.  

„M-am inscris in Partidul Romania Unita! Celor care se vor grabi sa ma faca traseist le aduc aminte ca eu nu am plecat niciodata din UNPR. Cand UNPR a disparut, fiind inghitit de PMP, am ales sa-mi vad de drumul meu. Nu pot fi discipolul lui Basescu! Categoric nu! Am ales Partidul Romania Unita, pentru filonul sau nationalist, care imi permite sa ma exprim asa cum am facut-o si pana acum in activitatea parlamentara. Toate legile pe care le-am promovat au purtat o amprenta nationalista. Asta vreau sa fac si-n continuare, si-i invit pe cei care vor sa vina alaturi de mine!”, a precizat Constantin Popa.  

Initial, Constantin Popa declara ca fuziunea dintre UNPR si PMP este „solutia pentru ca UNPR sa mearga mai departe”, dar ulterior el si-a schimbat optiunea, alegand sa se inscrie acum la PRU.