Senatorul Dan Şova se însoară. Cine este viitoarea soţie

Dan Şova este pregătit să renunţe la burlăcie. Cea care l-ar fi convins să facă pasul cel mare ar fi chiar colega sa, deputata Cătălina Ştefănescu, potrivit Click. Şi dacă în presă se zvonea că marele eveniment ar urma să aibă loc chiar toamna aceasta, deputata a infirmat vehement speculaţiile.

19 iul. 2015, 14:29
Senatorul Dan Şova se însoară. Cine este viitoarea soţie

Presa a scris că senatorul Dan Şova va face nuntă în toamnă cu aleasa inimii lui, Cătălina Ştefănescu. Tânăra a infirmat însă planurile de nuntă, iar Dan Şova a dat un comunicat în care explică situaţia.

„Pe domnişoara Cătălina Ştefănescu am cerut-o de soţie în mod oficial, în urma unei relaţii serioase şi de lungă durată. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în această toamnă. (…) Traversăm o perioada mai delicată pe care îmi doresc s-o ţin departe de ochii presei. Vina pentru incertitudinea relaţiei si momentul delicat pe care-l traversam îmi aparţine integral„, a scris Dan Şova.

Până acum, Dan Şova şi Cătălina Ştefănescu au reuşit să-şi ţină relaţia departe de ochii lumii şi numai apropiaţii au ştiut că cei doi sunt mai mult decât colegi de partid. Cuplul a fost surprins totuşi de câteva ori de paparazzi în timpul unor plimbări romantice.