Şef nou la PDL Mehedinţi. „Oglindă, oglinjoară, cine e mai de dreapta din ţară? PDL fără Stănişoară”

Senatorul Marius Bălu va coordona activitatea filialei Mehedinţi, până după Convenţia din 23 martie, după ce Mihai Stănişoară, care conducea organizaţia, a trecut la PNL.

07 mart. 2013, 12:53
Şef nou la PDL Mehedinţi. „Oglindă, oglinjoară, cine e mai de dreapta din ţară? PDL fără Stănişoară”

„Să-i fie de bine, noi nu-l vom mai primi niciodată în partid, e clar ca «bună ziua!». M-a surprins lipsa domniei sale de bun simţ. Putea să dea un telefon măcar, dar iată că noi după cinci ore de la declaraţia domniei sale eram deja împreună cu domnul Flutur în sediul nostru din Turnu Severin. Era plin de colegi, în cea mai mare parte a birourilor municipale şi judeţene„, a anunţat joi liderul PDL, Vasile Blaga, la Drobeta Turnu Severin, comentând trecerea lui Stănişoară de la PDL la PNL.

Totodată, Blaga a mai spus, scrie Mediafax, că activitatea filialei Mehedinţi a PDL va fi coordonată de senatorul Marius Bălu, până după Convenţia partidului din 23 martie.

Vasile Blaga s-a aflat la Drobeta Turnu Severin alături de Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Marian Jean Marinescu, Cezar Preda şi Traian Ungureanu, pentru a-şi prezenta moţiunea cu care va candida la şefia partidului.

Aproape toţi cei care au luat cuvântul în faţa membrilor PDL Mehedinţi şi-au început discursurile referindu-se la plecarea din PDL a lui Mihai Stănişoară, care a condus filiala Mehedinţi a partidului.

Traian Ungureanu a făcut chiar şi o ghicitoare: „Oglindă, oglinjoară, cine e mai de dreapta din ţară? PDL fără Stănişoară”.

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a spus despre Marius Bălu că este „apropiat de oameni”, iar Mihai Stănişoară „să fie iertat” pentru că a plecat.

„A plecat cineva, să fie iertat. După părerea mea aveţi o foarte mare şansă să faceţi foarte multă treabă în judeţ pentru că aveţi pe cineva aici care este foarte apropiat de oameni şi care ştie să alerge foarte mult. Eu cred că poate să facă foarte multe pentru partid„, a spus Marinescu.