Senatorul USR care a ieşit din partidul lui Drulă şi a trecut la PSD: „Nu e cu nimic mai prejos decât trădarea lui Iohannis”

Senatorul Claudiu Mureșan, ales pe listele USR la alegerile din 2020 s-a înscris și în organizația PSD Sibiu, după ce a anunțat că s-a afiliat grupului social-democrat din Senat.

13 sept. 2023, 12:09
Senatorul USR care a ieşit din partidul lui Drulă şi a trecut la PSD: „Nu e cu nimic mai prejos decât trădarea lui Iohannis”

Senatorul neafiliat Claudiu Mureşan a anunţat, marţi, în plen, că se alătură grupului politic al PSD pentru că are „garanţia” că îşi poate continua proiectele.

„Acum câteva luni am anunţat plecarea din USR. Astăzi vreau să anunţ drumul politic pe care doresc să-l urmez în continuare. Decizia pe care am luat-o este una bine cântărită şi este garanţia că voi putea duce mai departe proiectele pe care le am. Am decis să mă alătur grupului parlamentar al PSD”, a spus Mureşan de la tribuna Senatului, citat de Agerpres.

Demisia senatorului Mureșan a fost comparată cu „trădarea lui Iohannis” de către foștii colegi de la Sibiu. care apreciază că demisia lui Claudiu Mureșan din rândurile partidului nu a fost o surpriză, ca urmare a „poziționărilor din ultima perioadă”.

„În opoziție se vede caracterul omului. Să tradezi electoratul sibian în modul acesta pentru o promisiunea a PSD nu e cu nimic mai prejos decât trădarea lui Iohannis care deține acum recordul de număr de premieri PSD numiți de un președinte”, a transmis pentru Turnul Sfatului, la acel moment, Ruxandra Cibu Deaconu, președinta organizației județene a USR Sibiu.

Claudiu Mureșan este al doilea ales de anvergură al USR care părăsește organizația de la Sibiu în cursul acestui an, după ce și europarlamentarul Nicu Ștefănuță a plecat din partid.

Surse din PSD Sibiu au confirmat pentru Turnul Sfatului că Mureșan este de marți membru al PSD Sibiu. ”S-a înscris în partid, este simplu membru de partid”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu vrea majorare diferenţiată a pensiilor: „La unii cu poate 30%, la unii cu poate 5%, la unii cu 10%, în funcție de venit”