Senatorul Verestoy Attila dezminte că ar fi existat vreo întâlnire între UDMR şi PSD

Senatorul UDMR Verestoy Attila dezminte că ar fi existat vreo întâlnire între reprezentanţi PSD şi cei ai UDMR, precizând că Uniunea este în opoziţie.

20 dec. 2012, 20:01
Senatorul Verestoy Attila dezminte că ar fi existat vreo întâlnire între UDMR şi PSD

Întrebat despre „zvonul” potrivit căruia PSD a început negocieri cu UDMR şi cu PPDD, senatorul UDMR Verestoy Attila a declarat, joi seară, că dezminte „hotărât” acest lucru.

„Nu a existat niciun fel de întâlnire cu PSD, pur şi simplu nu este adevărat”, a spus Verestoy, pentru Mediafax, precizând că UDMR este în opoziţie.

Joi seară, după anunţul privind amânarea audierilor miniştrilor propuşi, au început să circule informaţii referitoare la disputele din interiorul USL legate de împărţirea ministerelor şi atribuţiile miniştrilor delegaţi în Cabinetul Ponta II.

România TV anunţa joi seară că social-democraţii Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciuc iniţiază negocieri cu PP-DD şi UDMR pentru formarea unei noi majorităţi.

Eu cred că e zvon. Nu cred că în PSD cineva mandatat încalcă tot ceea ce noi am spus în această perioadă„, a spus Crin Antonescu.

Şi pesedistul Miron Mitrea, într-o intervenţie la România TV, a negat că ar avea loc negocieri cu PP-DD şi UDMR.

„Nu am discutat cu nimeni. Eu sunt în biroul meu cu patru colegi tineri de la PSD şi discutăm despre comisiile parlamentare. Nu m-am întâlnit cu Viorel Hrebenciuc de la plen. Nu ştiu unde e el acum, binăiesc că e în biroul lui. Nu ştiu ca el să negocieze cu cineva. Nu m-am văzut nici cu UDMR, decât pe hol aici unde sunt toţi. Nu am negociat cu nimeni şi în niciun caz nu negociază PSD majoritatea”, a spus Mitrea la România TV.