Senatorul Vlad Alexandrescu: PSD, nu vă mai comparaţi cu victimele comunismului! Voi nu sunteţi victime, ci agresori

Senatorul USR Vlad Alexandrescu transmite PSD să nu se mai compare cu victimele comunismului, întrucât cei din PSD nu sunt victime, ci „agresori, moştenitorii şi continuatorii comuniştilor”.

12 feb. 2019, 11:35
Senatorul Vlad Alexandrescu: PSD, nu vă mai comparaţi cu victimele comunismului! Voi nu sunteţi victime, ci agresori

„PSD, nu vă mai comparaţi cu victimele comunismului! Voi nu sunteţi victime, ci agresori, voi sunteţi moştenitorii şi continuatorii comuniştilor! Mesajul de pe pagina voastră astăzi este mizerabil. Cum îndrăzniţi să mânjiţi memoria celor ce au suferit şi au pierit în lagărele comuniste? Cum puteţi să credeţi că există vreo asemănare între voi şi ei? De la intelectuali la politicieni şi până la simpli ţărani, ei au fost închişi întrucât au luptat pentru libertate, pentru drepturile lor. Condamnările şi procesele voastre sunt pentru furtul banului public, pentru luare de mită sau trafic de influenţă”, scrie Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.
 
„Voi nu luptaţi pentru libertate sau pentru justiţie independentă cum încercaţi fără succes să îi minţiţi pe oficialii europeni. Voi vreţi să subjugaţi oamenii liberi şi justiţia, detestaţi şi ideea numai, a unei ţări ce nu vi se supune cu totul voinţei voastre.Voi aţi îngropat Dosarul Revoluţiei toţi anii aceştia. Toi voi aţi orchestrat Mineriada şi aţi îngropat şi Dosarul Mineriadei. Proprietăţile confiscate de comunişti, adică de voi, ce trebuiau retrocedate către adevăraţii proprietari le-aţi făcut să ajungă tot la voi. Voi sunteţi cei care băteau şi omorau protestatarii în 1990 în Piaţa Universitate, care vânau procurori şi jurnalişti în epoca Năstase şi care gazau oamenii din Piaţa Victoriei în epoca Dragnea”, continuă senatorul USR.

Citeşte şi:  PSD, replică pentru Comisia Europeană: Abuzurile împotriva drepturilor omului nu pot fi trecute cu vederea în niciun stat european

Alexandrescu mai afirmă: „Voi, prin vocea lui Şerban Nicolae, sunteţi cei care îi numeau trădători pe luptătorii din munţi împotriva regimului comunist, în anii ’50. Trădători, aşa cum ne numiţi astăzi pe noi, pentru că nu vrem să renunţăm la libertatea pe care încă o mai avem. PSD, nu sunteţi victime. Voi sunteţi agresorii!”
 
PSD compară, într-o postare pe Facebook, condamnările completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte cu procesele politice de dinainte de 1989 şi susţine că drepturile omului au fost încălcate.