Senatorii PPDD au locuri noi, în spatele sălii

Numărul de locuri din sălile de plen ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au devenit o problemă odată cu creşterea numărului de parlamentari, în urma alegerilor legislative din decembrie 2012. La Senat, problema a fost rezolvată la solicitarea reprezentanţilor PPDD şi ai PDL.

04 feb. 2013, 16:48
Senatorii PPDD au locuri noi, în spatele sălii

Senatorii PPDD şi o parte din grupul celor din partea PDL au primit locuri noi în sala de şedinţă. Dacă până acum ei au stat în lojele din stânga şi din dreapta prezidiului, ei au primit pupitre noi, în spatele sălii.

Senatul a achiziţionat 36 de pupitre noi pentru aleşii PPDD şi cei ai PDL, care erau nemulţumiţi de locurile pe care erau nevoiţi să le ocupe. Ei au cerut conducerii Senatului să rezolve această problemă, iar acum au primit pupitre noi, care au costat aproximativ 100 de euro fiecare. În total, s-au cheltuit aproape 17.000 de lei pentru această achiziţie, bani proveniţi dintr-o sponsorizare primită în urmă cu doi ani.

Şi la Camera Deputaţilor s-au făcut achiziţii. Deputaţii şi-au cumoăprat 500 de insigne, care au costat, în medie, 62 de lei.