Ilie Sârbu nu mai este senator. Mandatul a fost vacantat

Plenul Senatului a luat act, marti dimineata, de incetarea prin demisie a mandatului de senator al lui Ilie Sarbu, fostul lider al senatorilor PSD, ales la Curtea de Conturi.

20 oct. 2015, 07:47
Ilie Sârbu nu mai este senator. Mandatul a fost vacantat

Ilie Sârbu a demisionat din calitatea de parlamentar ca urmare a numirii sale in functia de consilier de conturi si vicepresedinte al Autoritatii de Audit din cadrul Curtii de Conturi.

„Senatul ia act de încetarea prin demisie a mandatului de senator al lui Ilie Sârbu începând cu data de 20 octombrie 2015 și declară vacant locul de senator ales în Circumscripția electorală 37 Timiș, Colegiul Uninominal 4”, prevede hotărârea aprobată marți de plenul Senatului

Plenul a mai aprobat propunerea grupului PSD din Senat ca în locul lui Ilie Sârbu, care a fost membru în Comisia de apărare, să activeze Mihai Fifor, liderul de grup.

Plenul a mai aprobat propunerea grupului PSD din Senat ca in locul lui Ilie Sarbu, care a fost membru in Comisia de aparare, sa activeze Mihai Fifor, liderul de grup.

Ilie Sârbu, socrul premierului Victor Ponta, a fost numit, prin vot al Parlamentului, în funcţia de consilier de conturi și vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi.

La începutul sesiunii parlAmentare, Ilie Sarbu a renuntat la sefia grupului PSD din Senat. 

CITEŞTE ŞI ILIE SÂRBU, socrul lui Victor Ponta, numit vicepreşedinte la Curtea de Conturi