SENTIMENTALISM la PALATUL PREZIDENŢIAL: Nu o mai iubeşte, dar ţine fotografia ei pe birou GALERIE FOTO

Chiar dacă preşedintele francez s-a despăţit oficial de fosta sa prietenă, Valerie Trierweiler, pe biroul lui de la Elysee se află fotografia ei.

07 apr. 2014, 08:13

Preşedintele francez a păstrat o fotografie a fostei sale iubite, ziarista Valerie Trierweiler. În multe  instantanee realizate de ziariştii francezi la palatul prezidenţial, în biroul lui Francois Hollande, apare fotografia fostei sale iubite oficiale, dezvăluie Closer.

Este vorba despre o fotografie din momentele de glorie ale preşedintelui francez, datând din 6 mai 2012, unde el apare alături de ea, la Tulle, după ce obţinuse victoria în alegeri. „TF1 a filmat biroul şefului statului şi a mărit chiar detaliul cu fotografia care nu şi-a schimbat locul, în ciuda despărţirii lui Francois Hollande de Valerie Trierweiler, mai scrie publicaţia citată. 

 

Hollande anunţa, oficial, în ianuarie, despărţirea sa de Trierweiler, după ce, înainte, circulaseră zvonuri despre o legătură amoroasă a preşedintelui cu tânăra actriţă Julie Gayet. Preşedintele fusese surprins de paparazzi în timp ce mergea noaptea, pe scuter, prion Paris, însoţit de gărzile sale, la presupusa lui amantă care locuia într-o clădire cu mai multe etaje.