Sentinţă definitivă. Gipsy Gipsanu, ucigaşul baschetbalistului american, va face 7 ani de închisoare

Ucigaşul baschetbalistului american Chauncey Hardy va face în cele din urmă 7 ani de închisoare. Potrivit România TV, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut pedeapsa pentru Ionuţ Tănăsoaie, tânărul de la Giurgiu care în urmă cu doi ani l-a omorât dintr-o singură lovitură de pumn pe baschetbalistul american.

03 oct. 2013, 14:07
Sentinţă definitivă. Gipsy Gipsanu, ucigaşul  baschetbalistului american, va face 7 ani de închisoare

Ionuţ Tănăsoaie a declarat recurs împotriva deciziei de 7 ani de închisoare, însă Curtea de Apel Bucureşti a menţinut această sentinţă, dictată pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Ionuţ Tănăsoaie, zis şi Gipsy Gipsanu, este membru al clanului Butoane, din Giurgiu. În octombrie 2011 el l-a lovit mortal pe baschetbalistul american Chauncey Hardy, într-un club din Giurgiu, aplicându-i o puternică lovitură de pumn în bărbie, după ce sportivul s-a legat de prietena sa. Americanul s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de podea, leziunile căpătate provocându-i moartea.

Ionuţ Tănăsoaie a fost condamnat iniţial la cinci ani de închisoare, dar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea acestui dosar. Mama baschetbalistul ucis s-a constituit parte civilă în acest caz şi cere daune de peste un milion de dolari.