Sentință mai blândă pentru liderul interlop Lucian Boncu în dosarul traficului de cocaină. Pentru ce infracțiune a fost achitat

Curtea de Apel Timișoara a pronunțat, vineri, sentința în dosarul de trafic de droguri în care au fost trimiși în judecată liderului interlop Lucian Boncu și alți 11 inculpați. Curtea i-a achitat pe toți inculpații de săvârșirea infracțiunii de constituire de grup infracțional organizat pentru care au fost găsiți vinovați de către Tribunalul Timiș, dar i-a găsit vinovați de săvârșirea celorlalte infracțiuni de care au fost acuzați de către DIICOT.

30 iul. 2021, 13:01
Sentință mai blândă pentru liderul interlop Lucian Boncu în dosarul traficului de cocaină. Pentru ce infracțiune a fost achitat

Sentință mai blândă pentru liderul interlop Lucian Boncu în dosarul traficului de cocaină. Curtea de Apel Timișoara a pronunțat, vineri, sentința în dosarul de trafic de droguri în care au fost trimiși în judecată liderului interlop Lucian Boncu și alți 11 inculpați. Curtea i-a achitat pe toți inculpații de săvârșirea infracțiunii de constituire de grup infracțional organizat pentru care au fost găsiți vinovați de către Tribunalul Timiș, dar i-a găsit vinovați de săvârșirea celorlalte infracțiuni de care au fost acuzați de către DIICOT.

Sentință mai blândă pentru liderul interlop Lucian Boncu în dosarul traficului de cocaină

Lucian Boncu a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc (9 acte materiale), punere la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri de mare risc (15 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc (9 acte materiale) și a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara la opt ani și o lună de închisoare plus amendă penală de 6.000 lei față de 12 ani și o lună de închisoare plus o amendă penală de 6.000 lei în primă instanță. De asemenea, Curtea de Apel a anulat confiscarea apartamentului din Giroc folosit pentru sesiunile de consum de cocaină și a retrimis această parte spre rejudecare Tribunalului Timiș, scrie pressalert.ro.

Lucian Boncu, interlopul care a comandat asasinarea jurnalistului Dragoş Boţa, capturat în Italia