Senzații tari la Stâna de Vale! Băi în ciubăr printre dărăpănături la hotelul fraților Micula

La hotelul Iadolina, deținut de frații Micula, singura parcare disponibilă este un teren viran. Când plouă, terenul se umple de bălți, iar praful se ridică în văzduh.

23 aug. 2023, 16:58

Stațiunea Stâna de Vale, situată în inima Ardealului, este un veritabil colț de Rai. Cu toate astea, turiștii care au ales să petreacă minivacanța de Sfânta Maria și s-au cazat la hotelul deținut de frații Micula au avut parte de o experiență dezamăgitoare.

Băi în ciubăr printre dărăpănături la hotelul fraților Micula de la Stâna de Vale

Deși o parte a clădirii hotelului arată ca o dărăpănătură, în spatele ei a fost amplasat un ciubăr de toată frumusețea, așa cum vezi la unitățile de cazare de 4-5 stele.

Peisajul nu este, însă, unul pe care ochii celor care s-au adus acolo să se relaxeze ar vrea să-l vadă. În spatele hotelului, acolo unde este amplasat ciubărul, există o grămadă de moloz, asta în ciuda faptului că în apropiere nu există niciun șantier. La asta se adaugă și faptul că locul este complet lipsit de intimitate, ciubărul fiind amplasat direct sub balcoanele hotelului, scrie ebihoreanul.ro

Prețul unei camere aici este de 300 lei pe noapte.

Citeste si Primești locuință și o sumă consistentă de bani dacă te muți în această parte a Europei. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Stâna de Vale, un Paradis cu nenumărate obiective turistice

Stâna de Vale se află în judeţul Bihor, în Masivul Vlădeasa, la circa 70 km de Oradea pe DN 76 pana la Beiuş, apoi la stânga spre Budureasa.

Aşezarea geografică a staţiunii oferă acces la numeroase obiective turistice extraordinare, cum ar fi Izvorul Minunilor, peştera Meziad, peştera Ursilor – unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania sau peştera cu apă, cascadele Leşu, Iadolina si Vălul Miresei – una dintre cele mai frumoase din ţară. Cetăţile Ponorului sau Platoul Padiş sunt doar câteva din cele mai importante obiective turistice din împrejurimile Stânii de Vale.

Munţii Apuseni ascund o mulţime de cascade deosebit de frumoase. În staţiunea Stâna de Vale poţi admira cascada construită pentru Izvorul Minunilor, după care te poţi aventura pe unul dintre traseele marcate pentru a descoperi şi alte curgeri de apă impresionante.

Citeste si Peisaje care îți taie răsuflarea, parcă desprinse direct din Rai, la un pas de București. Este un loc ideal pentru o escapadă de weekend

Peștera Urșilor este situată în localitatea Chișcău, comuna Pietroasa, are o lungime de 1,5 kilometri. Peștera este renumită datorita urmelor si fosilelor de urs de cavernă, animal care a disparut în urmă cu 15.000 de ani. Tot aici au fost găsite fosile de capră neagra, ibex, leu și hienă de peșteră. Tot timpul anului, temperatura din peșteră este de 10 °C.