Senzuală, salbatică…care este adjectivul tau în materie de sex? Iata ce spune zodiacul

Nu stii ce parere are partenerul tau despre tine in pat? Stiai insa ca profilul tau astrologic iti poate spune cel mai bine cum esti in pat?

06 apr. 2015, 15:17
Senzuală, salbatică…care este adjectivul tau în materie de sex? Iata ce spune zodiacul

Berbec. Esti o nativa a zodiacului despre care s-ar putea spune ca esti felina atunci cand vine vorba despre a se consacra prazii. Femeile din zodia Berbec sunt cuceritoare, isi asculta impulsurile si iau fraiele in pat. Sexul cu ele este torid si fara complexe.

Taur. Esti teribil de inventiva atunci cand vine vorba despre sex. Datorita creativitatii tale nu ai cum sa te plictisesti. Deviza acestor native este senzualitate, voluptate si fidelitate.

Gemeni. Exclusiva… Ei, bine, da. Nu te daruiesti extrem de usor si ii faci pe parteneri sa stie asta inca de la inceput. Esti sedusa de atatarea neuronilor si de simtul umorului al partenerilor.

Rac. Nativa acestui semn al zodiacului este tandra si are tendinta sa cedeze si celui mai mic capriciu al partenerului sau. Aceasta are si o sensibilitate erotica extrema.

Leu. Fiecare barbat care a trecut prin mainile tale de experta te califica fara a mai sta mult pe ganduri drept o femeie incredibil de senzuala. Femeia Leu are un simt particular al placerii si al senzualitatii.

Fecioara. Acestor native ale zodiacului nu prea le place sa preia fraiele unei relatii si au chiar tendinta de a de arata extrem de docile. Sexul tantric este ideal pentru ele. Citeste continuarea pe kfetele.ro!