Seplecan îi dă REPLICA lui Ponta după ce l-a făcut clovn: „Mai bine analfabet decât penal!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan (PNL), îi dă replica premierului Victor Ponta, după ce acesta l-a făcut "clovn" în urma deciziei ICCJ de a respinge plângerea penală a liberalului.

10 sept. 2015, 12:28
Seplecan îi dă REPLICA lui Ponta după ce l-a făcut clovn: „Mai bine analfabet decât penal!”

Victor Ponta a reacţionat, joi, după ce ICCJ a respins ca nefondată plângerea depusă de PNL – Filiala Cluj împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale dispusă de Parchetul General în cazul premierului. Ponta îl atacă pe liberalul Mihai Seplecan, spunând că este „un clovn față de care Vanghelie e un intelectual rasat”.

Replica lui Seplecan nu a întârziat să apară. 

„Spuneţi-i că acel clovn a reuşit să mobilizeze lumea, iar în judeţul Cluj Ponta să fie, în turul 2, în lupta cu Iohannis, să trăiască cel mai zdrobitor scor. Prin faptul că m-a jignit pe mine, practic a jignit un judeţ întreg, un judeţ pe care eu astăzi îl conduc şi îl reprezint, un judeţ care, la alegerile prezidenţiale, l-a ignorat total şi care nu-l doreşte astăzi nici premierul României”, a declarat Seplecan pentru psnews.ro

Liberalul s-a abţinut să comenteze decizia ICCJ în acest caz, dar s-a arătat împotriva diferenţelor dintre „oamenii simpli şi oamenii politici”.

„Eu nu vreau să comentez vreo hotărâre a instanţei. Bineînţeles că nu este normal ca în România să fie diferenţe între oamenii simpli şi oamenii politici, indiferent că se cheamă Victor Viorel Ponta şi este prim-ministru al României. Doar se vede clar că au fost trei instanţe care au spus că trebuia să organizeze alegeri. Sunt foarte curios ce se va întâmpla când vor fi hotărâri judecătoreşti definitive prin care trebuia să fie organizate acele alegeri”, a punctat Mihai Seplecan.

Politicianul clujean a conchis, exclamând: „Mai bine analfabet decât plagiator şi penal!”

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, reacţie după decizia ICCJ: Seplecan, un CLOVN faţă de care Vanghelie e un intelectual rasat