SEPSI – FCSB 0-0 în etapa a 2-a din Liga 1. Pas greşit pentru Bogdan Andone VEZI CLASAMENTUL

Sepsi şi FCSB au remizat, luni, la Sf. Gheorghe, scor 0-0 în ultimul meci al etapei a 2-a din Liga 1.

22 iul. 2019, 19:36
SEPSI – FCSB 0-0 în etapa a 2-a din Liga 1. Pas greşit pentru Bogdan Andone VEZI CLASAMENTUL

Sepsi a surprins plăcut în prima repriză cu FCSB. Încă din minutul 2, poarta nesigurului Bălgrădean a fost pusă la încercare de Carnat, care a trimis însă pe lângă, cu capul, dintr-o poziție ideală. Până în minutul 15, tot Sepsi și-a mai creat două oportunități importante. Hamed și Carnat au pătruns periculos spre poarta adversă, ambii au finalizat însă defectuos. FCSB a contat pentru prima oară în minutul 34, când Vînă a șutat superb, mingea lovind însă bara.

Antrenorul roș-albaștrilor și-a dat seama de apatia ofensivă a echipei sale și a schimbat de două ori la pauză. Coman a intrat în locul inexistentului Man, în timp ce Nedelcu l-a schimbat pe Bălașa. Dominația roș-albaștrilor și-a făcut mai multă simțită prezența în repriza secundă. FCSB s-a instalat în jumătatea adversă, iar Sepsi nu a mai contat decât sporadic, pe contraatac. Într-un final în care și-a făcut debutul și Salomao, FCSB a fost blocată în două rânduri de portarul Niczuly, care a avut două reflexe inspirate la șuturile lui Tănase și Coman.

SEPSI – FCSB 0-0

SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ștefan – Vașvari – Hamed (67 Simonovski), I. Fulop (61 Velev), D. Flores (90 Ştefănescu), Konongo – Carnat. Antrenor: Csaba Laszlo.

FCSB: Bălgrădean – Ov. Popescu, I. Cristea, Planic, Bălașa (46 Nedelcu) – Vînă, L. Filip, Fl. Tănase – Man (46 Fl. Coman), Hora, Oaidă (72 Salomao). Antrenor: Bogdan Andone.

Clasament