SEPSI – STEAUA 0-4. FCSB ţine aproape de CFR Cluj

Sepsi - FCSB 0-4, meci în care rezervele lui Dică s-au distrat cu nou-promovata din Sfântu Gheorghe. Victoria cu Sepsi o readuce pe FCSB pe locul al doilea, la 4 puncte în urma liderului CFR Cluj, care s-a impus în meciul din această etapă cu Juventus.

01 oct. 2017, 13:11
SEPSI – STEAUA 0-4. FCSB ţine aproape de CFR Cluj

FCSB s-a impus cu 4-0 în meciul disputat în deplasare la Brașov, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe și a revenit pe locul al doilea în clasamentul Ligii 1.

SEPSI – STEAUA 0-4

Min. 74: Sepsi – Steaua 0-4, Bezar majorează scorul după o ratare a lui Man.

Min. 34: Sepsi – Steaua 0-3, autogol Ghinga

Min. 31: Sepsi – Steaua 0-2, ambele goluri marcate din penalty-uri obţinute de Tănase, primul tansformat de el, al doileade Gnohere.

 

Echipele de start:

Sepsi: Fejer – Răduțoiu, Ursu, Oros, C. Grecu – Ghinga, Petrovikj – I. Fulop, C. Herea, P. Petre – Hadnagy
Rezerve: Niczuly, Damian, Dima, Nikolici, Papsys, Astafei, Dumbravă
Antrenor: Valentin Suciu

FCSB: Niță – Enache, Bălașa, Planici, Momcilovici – Pintilii, Filip – Man, Florin Tănase, Fl. Coman – Gnohere
Rezerve: Vlad – Larie, Morais, Achim, D. Benzar, De Amorim, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Penultimul meci din ultima etapă a turului din sezonul regulat va avea loc la Braşov, acolo unde Sepsi Sf. Gheorghe va primi vizita vicecampioanei FCSB. Cele două echipe se vor duela în premieră într-o partidă oficială.

Echipa lui Nicolae Dică vine după victoria obținută la mijlocul săptămânii în Elveția, contra celor de la Lugano, în grupa G din UEFA Europa League. Dacă în Europa au două victorii din două partide, roș-albaștrii nu stau la fel de bine în campionat.

Trei victorii, o remiză şi o înfrângere este palmaresul bucureştenilor înregistrat în sezonul curent pe teren advers, în care au marcat în patru dintre cele cinci jocuri, dar au şi bifat doar un joc fără gol încasat.

După un început bun, cu două succese în primele patru runde, covăsnenii au mai bifat doar o victorie în următoarele opt etape, 2-0 la Iaşi, în rest au o remiză, 0-0 la Timişoara, şi șase înfrângeri. Sepsi a primit cel puţin un gol în patru dintre cele cinci jocuri disputate acasă în ediţia curentă. 11 dintre cele 20 de goluri primite de gruparea din Sf. Gheorghe au fost încasate în ultimele 30 de minute, capitol unde sunt cei mai slabi din Liga 1.

Valentin Suciu şi Nicolae Dică sunt cei mai tineri antrenori din Liga 1 (ambii 37 de ani) şi se vor afla pentru întâia oară faţă în faţă. Un singur jucător din cele două loturi a bifat toate minutele în primele 12 etape, este vorba de Ionuţ Ursu (Sepsi).

Sepsi – FCSB,

ECHIPELE PROBABILE:

Sepsi (4-2-3-1): Fejer – Răduţoiu, Oros, Ursu, Grecu – Ghinga, Petrovikj – Astafei, I. Fulop, P. Petre – Hadnagy
Antrenor: Valentin Suciu

FCSB (4-2-3-1): Niţă – Enache, Bălaşa, Planic, Momcilovic – Pintilii, L. Filip – Man, Budescu, Fl. Coman – Gnohere 
Antrenor: Nicolae Dică

Sepsi – FCSB,

FCSB ar putea da lovitura! Chelsea a pus ochii pe Florinel Coman: ”E cel mai bun!” 

”Derby de România” nu a fost un meci de maxim interes doar pentru români, ci şi pentru englezi! Chelsea a trimist un scouter la meciul câştigat de FCSB cu 1-0 pentru urmări mai mulţi jucători ai lui Nicolae Dică. 

Unul dintre ei a fost remarcat în mod deosebit. Conform celor de la Daily Mail, Florinel Coman i-a furat ochii reprezentantului de la Chelsea, iar gruparea londoneză ar putea să facă o ofertă!

„Chelsea îl monitorizează atent pe Florinel Coman, aripa de la Steaua Bucureşti. Michael Emenalo a zburat săptămâna trecută la Bucureşti pentru a-l urmări în victoria cu 1-0 în faţa lui Dinamo. În majoritatea timpului Coman joacă pe partea stângă, dar o poate face pe orice poziţie din ofensivă şi are cinci selecţii la naţionala U21 a României. Steaua mai are tineri jucători talentaţi precum Dennis Man, Florin Tănase sau Dragoş Nedelcu, dar Coman e considerat cel mai bun”, scriu englezii. 

 

Sepsi – FCSB,

FCSB mai vrea un jucător de la Viitorul, iar campioana a făcut anunţul: „E de vânzare!” Conditia pusă de constănţeni

 

Patronul FCSB, Gigi Becali, are o nouă ţintă din curtea naşului Hagi şi anunţă că va încerca să-l transfere pe Alexandru Cicâldău, dacă mijlocaşul va continua evoluţiile bune.

În vârstă de 20 de ani, Cicâldău a devenit titular la Viitorul începând cu acest sezon, iar FCSB caută un urmaş pentru Mihai Pintilii. Astfel, fotbalistul cotat la 250.000 de euro ar putea face cuplu în linia mediană cu fostul său coleg de la Viitorul, Dragoş Nedelcu.

Iar Viitorul nu pare să opună prea multă rezistenţă. Preşedintele Cristian Bivolaru a anunţat că Cicâldău este de vânzare, ca orice alt jucător al campioanei, dar că acesta va mai fi ţinut măcar până la finalul sezonului. Asfel, mutarea s-ar putea realiza cel mai devreme în perioada de transferuri din vara lui 2018.

„Toţi jucătorii sunt de vânzare, se ştie, mai devreme sau mai târziu va pleca şi el. El abia a prins câteva meciuri legate în campionat, e un jucător care promite, pe noi ne ajuta, nu cred că ne putem dispensa de el în campionatul asta”, a declarat Bivolaru pentru Pro X.

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEOSuporterii echipei FCSB, care va juca duminică cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, nu vor mai fi întâmpinaţi cu kurtoskolacs, aşa cum promisese patronul formaţiei covăsnene, deoarece gazdele nu au timp suficient pentru a obţine avizele necesare. SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO. Meciul dintre Sepsi și FCSB are loc de la ora 20.30. SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO Fără colac secuiesc

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO „Datorită unor reglementări suntem nevoiţi să renunţăm la distribuirea kurtoskalacs-ului uriaş în rândul suporterilor FCSB. Pentru organizarea acţiunii, printre altele, este nevoie de obţinerea unor autorizaţii de sănătate publică şi de siguranţa alimentelor, analize de laborator, ne-au informat reprezentanţii autorităţilor competente. Prin urmare, din cauza timpului scurt rămas până la începerea partidei, ne aflăm în imposibilitatea de a obţine aceste documente”, se arată într-un comunicat de presă al Clubului Sepsi OSK, remis vineri AGERPRES.

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO Patronul echipei, Dioszegi Laszlo, a declarat că regretă situaţia, însă nu renunţă la prepararea kurtos-ului, care, potrivit acestuia, va avea peste 15 metri lungime.

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO „Regretăm această situaţie, intenţia iniţială a fost de a exprima un gest de ospitalitate şi sperăm că aşa va fi perceput”, a spus Dioszegi Laszlo.

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO Când se face colacul

 

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO Colacul secuiesc va fi preparat sâmbătă, în cadrul Festivalului deliciilor dulci ce va avea loc la Sfântu Gheorghe, cu o zi înaintea confruntării pe care cele două echipe o vor avea duminică la Braşov, în cadrul Ligii I de fotbal.

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO Dioszegi a mai adăugat că anul viitor vrea să facă cel mai lung kurtoskolacs din lume, care să fie înscris în Cartea Recordurilor.

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO Tort de 600 de kilograme

SEPSI-FCSB (STEAUA) LIVE în Liga I ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM VIDEO În anul 2011, Dioszegi Laszlo, care deţine o fabrică de pâine şi produse de panificaţie, a preparat un tort uriaş în lungime de cinci metri şi jumătate şi o greutate de 640 de kilograme, în cinstea aniversării a 550 de ani de la prima atestare documentară a oraşului Sfântu Gheorghe. Pentru acesta s-au folosit peste 2.000 de ouă, 160 de kilograme de fructe, 200 de kilograme de frişcă naturală, 100 de kilograme de zahăr, făină şi ciocolată.

Prima felie de tort a fost tăiată cu o sabie de membrii legendarei trupe britanice Smokie, invitaţi să concerteze la Zilele oraşului.