Sepsi – Viitorul 0-0 în etapa a 3-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Sepsi şi Viitorul au remizat, luni, la Sf. Gherorghe, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

01 apr. 2019, 19:18
Sepsi – Viitorul 0-0 în etapa a 3-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Gică Hagi a trimis pe teren un prim „11” fantezist, cu brazilienii Eric de Oliverira și Rivaldinho vârfuri de lance, menajându-și titularii pentru partida de joi, din semifinalele Cupei României, contra celor de la CS U Craiova.

În ciuda absențelor, formația lui Gică Hagi s-a descurcat mai mult decât onorabil. Cea mai spectaculoasă fază a venit în minutul 57. O combinație rapidă între Eric și Rivaldinho l-a dus pe cel din urmă în postura de unu la unu cu portarul advers. Brazilianul l-a „executat” elegant, dar tușierul a semnalat corect un ofsaid.

Gazdele au trimis singurul șut pe spațiul porții lui lui Arpad Tordai în minutul 88. Istvan Fulop a driblat eficient în careu, dar a șutat previzibil, pe centrul porții. Hagi i-a testat în partea secundă și pe George Ganea (19 ani), fiul lui Ionel Ganea, pe Andrei Tîrcoveanu, adus de la Dinamo, și pe Alexi Pitu (16 ani), nepotul lui Adrian Pitu.

SEPSI – VITORUL 0-0

Sepsi: Niczuly – Gabriel, Viera, Jovanovici, Ştefan – Velev (Vaşvari ’46), Rus (Fulop ’67), Karnitsky – Nouvier (Carnat ’74), Tandia, Flores. Antrenor Eugen Neagoe

Viitorul: Tordai – Mladen, Artean, Iacob, Kuipers – Ciobanu, Achim, Casap – Eric (Tîrcoveanu ’70), Rivaldinho (Pitu ’77), Măţan (Geroge Ganea ’46). Antrenor Gheorghe Hagi.

Clasament