ŞERBAN HUDIU s-a întors pe pârtie după teribilul accident din 2010. Fanii sunt şocaţi. FOTO ŞI VIDEO

Şerban Huidu, unul din cei doi realizatori ai emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, a suferit un grav accident la schi, în urma căruia trei săptămâni s-a zbătut între viaţă şi moarte. Acum, Huidu a revenit pe pârtie, spre nemulţumirea fanilor, care au postat sute de mesaje critice pe pagina acestuia de Facebook. 

06 ian. 2014, 07:46

Şerban Huidu era în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Prezentatorul Prima TV cobora cu viteză pe pârtie, a vrut să ocolească un copil care i-a ieşit în faţă şi s-a izbit cu capul de un pom. Impactul a fost atât de puternic, încât a rămas inconştient. Nu a putut nici măcar să strige după ajutor. Când a văzut că a dispărut, familia sa a intrat în panică şi a alertat Salvamontul. Transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Innsbrück, Huidu a fost diagnosticat cu multiple fracturi ale craniului, starea lui fiind foarte gravă zile în şir. După câteva săptămâni critice, inclusiv stări induse medical de comă, Huidu a revenit, în ţară, în 4 februarie 2011.

Şerban Huidu a stat departe de hobby până în acest an, când a anunţat pe Facebook că a revenit la schi: „Anul acesta nu m-am putut duce la Poiana Brasov ca nu am avut “timp” Am plecat exact in nordul Italiei la Val Gardena! Pe 29 nu am schiat dar, din nefericire, ghinionul a lovit pe altcineva! Iti tin pumnii Michael, sper sa ai noroc asa cum ai demonstrat mereu de-a lungul carierei! Sa aveti un an excelent! Impliniri si bucurii va doresc! Am observat ca plac mult pozele. Toate sunt facute de mine in Ortisei, Alpi di Siusi, Santa Christina, Selva! Daca macar o singura persoana se va duce acolo dupa ce le-a vazut ma declar multumit. Un an frumos sa aveti!”.

 Postările au avut sute de mesaje din partea fanilor, majoritate critice, dar au existat destule mesaje care îl încurajau pe „Cârcotaş”.