ŞERBAN HUIDU, cetăţean model. Gestul făcut de omul de televiziune, în plină stradă, a uimit pe toată lumea VIDEO

Criticat de unii, admirat de alţii, Şerban Huidu este un om cu sentimente profunde. Din când în când, celebrul prezentator de televiziune nu ezită să exprime public ceea ce simte, mai ales când vine vorba de un suflet nevinovat.

05 oct. 2018, 07:16
ŞERBAN HUIDU, cetăţean model. Gestul făcut de omul de televiziune, în plină stradă, a uimit pe toată lumea VIDEO

Paparazzii l-au surprins pe „cârcotaş” într-un supermarket din Capitală, la o scurtă sesiune de cumpărături, scrie spynews.ro. După ce a umplut o pungă cu diverse produse, Şerban Huidu a ieşit din magazin şi s-a oprit în zona în care îl aştepta câinele său.

Citeşte şi Şerban Huidu, atac la adresa lui Dumitru Coarnă: „Să îţi fie ruşine…”

Pentru că a fost cuminte, animalul a beneficiat de un premiu din partea stăpânului său. Fără să stea pe gânduri, Şerban Huidu i-a dat câinelui să mănânce. Asta nu e tot!

În drumul spre casă, vedeta de televiziune a făcut un gest care i-a lăsat fără cuvinte pe cei aflaţi în zonă. La un moment dat, animalul de companie al acestuia şi-a făcut nevoile pe stradă. Fără să ezite, Şerban Huidu s-a aplecat şi nu s-a mişcat din loc, până când nu a terminat de făcut curat în urma câinelui.

La final, prezentatorul de televiziune a aruncat excrementele într-un coş de gunoi şi şi-a continuat plimbarea de seară alături de patruped.

Vezi VIDEO AICI.