Şerban Huidu îi desfiinţează pe Borcea şi Alina. „Butelie şi dezvirginata în şampanie…”

Şerban Huidu îi atacă violent pe Alina şi Cristi Borcea, dar şi pe Valentina Pelinel, personajele principale din scandalul momentului în România.

06 ian. 2016, 10:58
Şerban Huidu îi desfiinţează pe Borcea şi Alina. „Butelie şi dezvirginata în şampanie…”

Şerban Huidu a comentat pe blog scandalul amoros şi a început prin a-l ataca pe Cristi Borcea.

„Cristi Borcea zis Butelie este un „capitalist de succes” ce a facut o groaza de bani din butelii! Unul dintre capitalistii de cumetrie ai Romaniei, care si-a cladit afacerea nu pe cunostinte (ca e un agramat de frunte) ci pe tupeu si relatii, ca la asta sunt cei mai buni emanatii Revolutiei! A fost prins cu furtul de la buget cand a fost mare conducator de club si acum face un pic de mititica impreuna cu tovarasii de cotcarii! Nu ma vorbim de viata particulara macinata de divorturi si dezvirginari in cada plina cu sampanie!”, scrie Huidu.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, explicaţie pentru adulterul lui Cristi Borcea: „Are demoni!”

Nici Alina Borcea nu este iertată de „cârcotaş”: „Pai sa spunem noi ce urmareste, dezvirginata in sampanie care esti: sa ii faca un copil lui Borcea sa scada mostenirea ordaslelor tale! E de moravuri usoare ca il desparte de sotia cu doi copii?! Da’ tu ce ai facut? E zdrenta? Da’ tu de unde stii? E sterpa? Iote ca Dumnezeu nu da cu parul loveste puternic la radacina: Sterpa o sa faca un copil cu Borcica….si o sa iti ia caimacul fandosita Pamantului!”.

Articolul complet AICI.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea mai vrea un copil CU SOŢIA. Ce spune Alina

CITEŞTE ŞI Valentina Pelinel îi trimitea POZE SEXY lui Cristi Borcea la închisoare FOTO