Şerban Huidu, declaraţii emoţionante despre Gabriel Cotabiţă: „Niciun doctor nu ştie asta!”

La începutul lunii mai, când Gabriel Cotabiţă traversa momente de cumpănă, Şerban Huidu nota pe blogul său câteva cuvinte de susţinere pentru celebrul artist, dar şi nemulţumirea pentru faptul că o melodie nouă a cântăreţului fusese refuzată la un post de radio. Huidu a dezvăluit, pentru ziaruring.ro, numele melodiei respective şi a vorbit, totodată, despre revenirea miraculoasă a lui Cotabiţă.  

13 iun. 2015, 15:51
Şerban Huidu, declaraţii emoţionante despre Gabriel Cotabiţă: „Niciun doctor nu ştie asta!”

"Acum ceva timp, când am propus o piesă nouă cu Gabi Cotabiţă, una dintre persoanele care conduc acum Kiss FM a spus revoltată că vocea lui Cotabiţă nu e pentru Kiss. Deşi melodia era bună, nici nu a ascultat-o! Am o veste tristă pentru tine, tanti...se pare că TU nu eşti pentru Kiss! Îţi ţin pumnii, Gabi!", a scris atunci fostul cârcotaş pe blogul personal. Şerban Huidu a mărturisit că în acea postare era vorba despre piesa "Patul gol", o colaborare inedită între Gabriel Cotabiţă şi Oana Vîncu (fosta solistă de la Genius), compoziţie ce poate fi ascultată mai jos.

Gabriel Cotabiţă, veste de ultima oră. Medicii sunt uimiţi de recuperarea lui: Zâmbeşte cât de des poate


Prezentatorul s-a arătat deosebit de încântat de noile veşti în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Cotabiţă, însă a precizat că evoluţia artistului de acum înainte nu poate fi anticipată de nimeni. "Îi doresc sănătate...eu cred că pot să înţeleg cel mai bine! Afecţiunile suferite la nivelul capului nu se vindecă la fel, ele diferă de la un om la altul. Noi ştim foarte puţine lucruri despre asta... Este foarte greu să dai un pronostic referitor la posibilităţile de revenire. Este clar că Gabriel Cotabiţă este un luptător şi a putut să treacă peste momentele de cumpănă, dar cum va evolua de acum înainte nu ştie nimeni. Niciun doctor nu ştie asta!", a spus Şerban Huidu pentru ziarulring.ro 

„Acum ceva timp, când am propus o piesă nouă cu Gabi Cotabiţă, una dintre persoanele care conduc acum Kiss FM a spus revoltată că vocea lui Cotabiţă nu e pentru Kiss. Deşi melodia era bună, nici nu a ascultat-o! Am o veste tristă pentru tine, tanti…se pare că TU nu eşti pentru Kiss! Îţi ţin pumnii, Gabi!”, a scris atunci fostul cârcotaş pe blogul personal. Şerban Huidu a mărturisit că în acea postare era vorba despre piesa „Patul gol”, o colaborare inedită între Gabriel Cotabiţă şi Oana Vîncu (fosta solistă de la Genius), compoziţie ce poate fi ascultată mai jos.

Gabriel Cotabiţă, veste de ultima oră. Medicii sunt uimiţi de recuperarea lui: Zâmbeşte cât de des poate

Prezentatorul s-a arătat deosebit de încântat de noile veşti în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Cotabiţă, însă a precizat că evoluţia artistului de acum înainte nu poate fi anticipată de nimeni. „Îi doresc sănătate…eu cred că pot să înţeleg cel mai bine! Afecţiunile suferite la nivelul capului nu se vindecă la fel, ele diferă de la un om la altul. Noi ştim foarte puţine lucruri despre asta… Este foarte greu să dai un pronostic referitor la posibilităţile de revenire. Este clar că Gabriel Cotabiţă este un luptător şi a putut să treacă peste momentele de cumpănă, dar cum va evolua de acum înainte nu ştie nimeni. Niciun doctor nu ştie asta!”, a spus Şerban Huidu pentru ziarulring.ro