Şerban Huidu, desfiinţat după ce a participat la protestele ANTI-GRAŢIERE

Serban Huidu a participat, duminica, la protestul anti-gratiere din Bucuresti, iar transmisia live pe care a facut-o din mijlocul manifestantilor a primit mesaje de revolta din partea internautilor.

31 ian. 2017, 13:29
Şerban Huidu, desfiinţat după ce a participat la protestele ANTI-GRAŢIERE

„Mi se pare emblematic că un ucigaș, aflat în libertate doar prin clemență dezgustătoare a instanței, militează în stradă, alături de alți cetățeni imaculați, împotriva grațierii”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

„Eu nu înțeleg. Ai omorât trei oameni după ce ai dat cu capul în copac si nu prea aveai voie să conduci. Ai scăpat liber din mila unor judecători care, na, treaba lor ce-au avut în cap când au decis așa. Dar acum militezi, la proteste, despre a NU fi eliberați infractorii? Te arăți arogant public împotriva grațierii? Tu!? Un condamnat la închisoare! (cu suspendare, dar tot condamnare e!) Mă mir că nu ai ieșit linșat de acolo. Cred că celor care te-au recunoscut le-a fost milă de câine…” a scris şi Sonia Simionov.

„Dacă legea care te-a scăpat pe tine de pârnaie e proastă, atunci du-te la pușcărie, condamnatule!”, i s-a spus lui Huidu de un internaut, la care acesta a replicat: „Asta m-a condamnat! Asta noua mi-ar sterge cazierul. Stai jos!”.

„Nu ti-e rusine? Tu ai ucis trei oameni si ai beneficiat pe nedrept de clementa judecatorilor, nu ai facut o zi de inchisoare, dar doresti ca altii – care nu au omorat pe nimeni! – sa nu beneficieze de gratiere si sa ramana in inchisori pentru ca au furat o conserva sa nu moara de foame!”, i s-a mai scris lui Huidu pe Facebook, mesaj la care acesta a ripostat: „Pai legea asta m ar gratia si pe mine remember?! Eu sunt condamnat. Protesteaza impotriva ei sa nu se intample una ca asta!”.

„Ba criminalule, nu vezi ca te-a batut Dumnezeu, ca tot il batjocoreai tu in emisiunile tale si ai ramas cu probleme psihice? Nu are nimeni curaj sa-ti spuna ca ai ramas cu un retard vizibil, care se observa dupa afazie (tulburare de vorbire, dupa o leziune a creierului) si dupa mimica tampa a fizionomiei? Uite, iti spun eu!”, este un alt mesaj dur primit de Huidu, la care Carcotasul a raspuns:  „Asa si esti satisfacut ca esti rau ha? Sa iti spun eu: mintea e ok! Retardul e altundeva! V-ati uitat in oglinda?!”.

In 2011, realizatorul TV a provocat un accident de masina in urma caruia au murit trei oameni, după ce a intrat cu maşina pe contrasens, pe serpentinele dintre Braşov şi Predeal. Instanţa a stabilit că întreaga vină îi aparţinea, pentru că a fost neatent şi s-a întors către copiii săi aflaţi pe bancheta din spate. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, colegi la o firmă din Braşov. Magistraţii i-au dat lui Huidu o sentinţă blândă, doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare.