Șerban Huidu, la un pas să devină milionar. De ce a refuzat o ofertă cu șase zero-uri: „Aș fi vrut să-i văd când le-am spus nu pentru că le-am spus la telefon”

Șerban Huidu a povestit despre mai multe perioade din viața lui, iar una din ele e despre cum a refuzat o sumă uriașă de bani, care l-ar fi făcut milionar.

18 iul. 2023, 23:00
Șerban Huidu, la un pas să devină milionar. De ce a refuzat o ofertă cu șase zero-uri: „Aș fi vrut să-i văd când le-am spus nu pentru că le-am spus la telefon”
Șerban Huidu, prima reacţie despre anularea emisiunii "Cronica Cârcotașilor". "Am 23 de ani de colaborare cu Prima TV"

Șerban Huidu a explicat motivul pentru care a refuzat acea sumă cu șase zero-uri. Emisunea pe care a prezentat-o, „Cronica Cârcotașilor” a fost un real succes și a rezistat în grila de programe a Prima TV timp de 23 de ani. Prezentatorul a dezvăluit ce post de televiziune a oferit cea mai mare sumă pentru a „fura” emisiunea.

Antena 1 a făcut o ofertă generoasă pentru a aduce „Cronica Cârcotașilor” în grila sa de programe, iar Șerban Huidu a dezvăluit cum a refuzat această ofertă.

Citește și Andreea Ibacka a dezvăluit cel mai mare secret. Cum a câștigat actrița primii bani: „A fost devreme tare. Nu m-am îmbogățit, dar mi-a rămas mult timp porecla”

Suma promisă era semnificativă, cu șase zero-uri, situându-se în ordinea milioanelor. Deși nu se apropia de cifra de zece milioane, era o ofertă pentru trei sezoane ale emisiunii. Șerban Huidu a spus că a refuzat oferta pentru că Mihai Găinușă s-a simțit jignit pentru vorbele care i s-au adus tatălui său, militar de profesie.

„Am rezistat şi atunci şi cum rezistăm şi acum. Atunci tatăl lui Găinuşă tocmai fusese porcăit în Jurnal Naţional, nu mai ştiu ce i-au zis. El e un om foarte, foarte simpatic, militar de carieră, care nu merita. Şi îmi aduc aminte de faţa lui Mişu de-atunci. A zis „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui”. Aş fi vrut să fiu o mică muscă, să-i văd când le-am spus Nu, pentru că le-am spus la telefon.”, a spus vedeta, potrivit paginademedia.

Huidu a spus că emisunea a luat naștere la Prima TV, iar el acolo își dorește să rămână. „Cronica Cârcotaşilor, tipul ăsta de emisiune, este strict legat de postul Prima TV. Deci eu aici am crescut şi probabil că aici o să şi opresc activitatea.”, a mai declarat acesta, potrivit sursei citate.

Prezentatorul a dezvăluit și care sunt posturile de radio preferate, ce emisiuni urmărește pe micile ecrane și ce filme îi plac.

Citește și Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații după întoarcerea de la America Express ’’Mi-a fost dor de tot…’’

„La radio, cei mai corecţi sunt Morar şi Buzdugan. Există o mână de vedete, 20-30, care sunt învârtite de toate posturile. Ba se duc la Asia Express, ba se duc Survivor… Dacă ai să te uiţi ai să realizezi că toţi au fost şi acolo, şi acolo…la radio e mult mai greu, pentru că trebuie să faci omul să-şi imagineze, să fie vesel şi să aibă starea asta din imaginaţie. La TV e mai simplu: te mai strâmbi o dată, mai dai dintr-o mână, mai dai nişte imagini…Eu n-am plecat niciodată din Cronică, doar n-am mai prezentat-o uneori. Emisiunea asta o fac de 20 şi de ani… Dacă încă mai pot, de ce să mă retrag? De 20 de ani mi se tot cântă prohodul, dar încă n-am crăpat. Munca m-a ţinut pe linia de plutire când mi-a fost greu. Îmi place foarte multe ceea ce fac,”, a mai zis acesta, conform sursei precizate anterior.