Şerban Huidu, nervos în TRAFIC. Mesajul DUR pe Facebook

Șerban Huidu se grăbea spre munte, unde petrece aceste zile și și-a ieșit din sărite, după ce a stat câteva ore în trafic, pe scaunul din dreapta.

01 dec. 2016, 16:52

Şerban Huidu a creat polemică pe pagina sa de Facebookş. „2 ore pentru mai puțin de 20 de kilometri. România sufocată. Fără autostrăzi, că traficul nu are nevoie de ele. Așa zicea unul Băsescu prin 96. Coada nu e de 10 km. Ci de 20 cu ușurință”, a scris Șerban Huidu, nervos, în drum spre munte.

Ulterior, el a revenit cu o altă reacție: „Să vă stea în gât de hoți! Ați furat toți într-o înțelegere transpartinică. 20 de km în două ore jumătate… Cam asta e situația”.

Unii dintre amicii virtuali ai lui Șerban Huidu nu s-au putut abține să nu aducă vorba despre accidentul provocat de acesta în 2011: „Huidule, avem nevoie de autostrăzi și drumuri bune, dar nu pentru tine, cred că știi despre ce este vorba”. Huidu i-a răspuns prompt: „Sunt pasager, desteptule”.

Acum 5 ani, Șerban Huidu a provocat un accident în care trei persoane și-au pierdut viața. El a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în urma accidentului din octombrie 2011.