Şerban Huidu, MESAJE HALUCINANTE de la văduva şoferului MORT în ACCIDENTUL din 2011

Şerban Huidu a avut parte de o surpriză imensă când s-a uitat zilele trecute pe blogul său. Mai multe mesaje din secţiunea comentarii sunt semnate Elena Balog, soţia bărbatului mort în accidentul rutier provocat de "cârcotaş".

10 iul. 2015, 07:52

Elena Balog nu l-a iertat niciodata peSerban  Huidu ca a lasat-o vaduva, dar ultimele mesaje sunt halucinante.

„Te rog sa ma ierti, Serban Huidu! Ti-am blestemat familia si pe tine! Am spus numai minciuni: ca ai fost beat si drogat! Ca nu ai platit un leu la inmormantare desi m-am intalnit cu tine dupa accident si mi-ai dat bani! A fost un accident! Cumplit, dar un accident! Te rog frumos sa ma ierti!”, este mesajul semnat Elena Balog, repetat de peste 60 de ori, timp de aproape doua saptamani.

CITEŞTE ŞI Şerban Huidu, traumatizat după accidentul în care a ucis trei oameni. Vezi cu ce se deplasează acum

Sotia soferului decedat in accident a fost de-a lungul timpului extrem de vehementa la adresa lui Serban Huidu. WOWbiz.ro a aflat povestea senzationala care se ascunde in spatele acestor mesaje.

Comentariile semnate de o anumita Elena Balog au fost intr-adevar postate pe blogul lui Serban Huidu, insa intr-o cu totul alta forma. Acestea au fost pur si simplu modificate de autorul site-ului, in asa fel incat sa capete forma pe care o au acum. In realitate, textul acestora era extrem de dur la adresa lui Serban Huidu, dar si a familiei lui.

„Ingroapa-ti copiii, nevasta criminala ca si tine si crapa si tu in chinuri cumplite, criminal diabolic. Aceste blesteme te vor ajunge si le spun in orice clipa din viata mea. Crapati odata, familie de criminali”, suna unul dintre acestea.

„Ingroapa-ti copiii, nevasta criminala ca si tine si mori si tu, criminal diabolic, mincinos si diversionist. Crapati in chinuri cumplite, familie de criminali. Crapati odata, crapati!”, suna un altul.

CITEŞTE ŞI Lovitură DURĂ pentru ŞERBAN HUIDU. Anunţ OFICIAL al AUTORITĂŢILOR

IP-ul de pe care au fost trimise aceste mesaje indica intr-adevar o locatie din judetul Brasov, insa nu exista un indiciu concret ca acestea ar fi fost cu adevarat trimise de Elena Balog.