Şerban Mihăilescu: Năstase este un om relativ tânăr. Va mai avea un cuvânt de spus în România

Vicepreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Şerban Mihăilescu, susţine că fostul prim-ministru Adrian Năstase ''va mai avea un cuvânt de spus în România'', transmite Agerpres.

07 ian. 2014, 12:39
Şerban Mihăilescu: Năstase este un om relativ tânăr. Va mai avea un cuvânt de spus în România

”Năstase este un om relativ tânăr şi cred că va mai avea un cuvânt de spus în România. Nu este omul care să cedeze, indiferent de situaţie’, a declarat, marţi, fostul social-democrat.

Şerban Mihăilescu, care a fost secretar general al Guvernului în mandatul lui Năstase, nu a comentat decizia de luni a instanţei.

”Nu am comentat niciodată decizia instanţelor. Nici măcar când a fost vorba despre mine. Aşa că nu pot să comentez nici această decizie’, a menţionat vicepreşedintele UNPR.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat luni pe fostul premier Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în dosarul Zambaccian.

Adrian Năstase a primit patru ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată şi trei ani de închisoare pentru şantaj, precum şi cinci ani interzicerea unor drepturi civile după executarea pedepsei. Cele două pedepse au fost contopite, urmând ca Adrian Năstase să execute pedeapsa cea mai grea, de patru ani de închisoare.

VEZI SI:

Cum îl poate ajuta Parlamentul pe Adrian Năstase