SERBIA – ROMANIA 2-2. Remiză preţioasă pentru tricolori în Liga Europa

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul susţinut, luni, la Belgrad, în compania Serbiei, în etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor.

10 sept. 2018, 14:48
SERBIA – ROMANIA 2-2. Remiză preţioasă pentru tricolori în Liga Europa

Serbia și România au terminat la egalitate, 2-2, în al doilea meci din Liga Națiunilor. După două partide, „tricolorii” au două puncte.

Următorul meci va fi pe 11 octombrie, contra Lituaniei, în deplasare.

SERBIA – ROMANIA 2-2

Min. 68: GOOOOOOOOOOOOOL Ţucudean! Atacantul lui CFR înscrie din lovitura de colţ executată de Stanciu. Ţucudeanu a înscris la colţul scurt, păcălind apărarea sârbilor. 

Min. 68: România aproape de a egala. Şutul lui Stanciu a fost deviată cu puţin pe lângă bara sârbilor. 

Min. 63: GOL Serbia! Mingea îi vine perfect lui Mitrovic, în timp ce patru români îl marcau pe jucătorul lui Fulham, care înscrie cu un voleu superb. 

Min. 48: GOOOOOOOOOOOOOL ROMÂNIA! Nicuşor Stanciu înscrie de la 11 metri. Este 1-1. 

Min. 47: Penalty România! Chipciu a fost faultat în careu de veteranul Kolarov, iar arbitrul dictează punctul cu var.

Min. 45: Ocazie mare pentru România. Chipciu şutează de la marginea careului, mingea deviată de Kolarov izbeşte bara sârbilor. 

Min. 26: GOL SERBIA! Kolarov intră în careu, şutul lui este respins de Tătăruşanu, iar Mitrovic reia cu călcâiul în plasa porţii după o bâlbâială a fundaşilor centrali. 

Min. 8: Sârbii la un pas de a deschide scorul. Mitrovic reia cu capul în urma unei lovituri de colţ, dar Tătăruşanu respinge mingea în bara transversală. 


De la un stadion din Ploiești pustiu, naționala intră azi direct într-un infern pe Stadionul Partizana din Belgrad. De la ora 21:45, elevii lui Cosmin Contra vor fi obligați să șteargă din discurs scuza fanilor și să introducă scuza adversarului. În fața României va fi o Serbie mult mai bine cotată, cu fotbaliști mult mai buni, legitimați la echipe mult mai bune și cu un moral superior.

 

O camera il urmareste pe Nicolae Stanciu pe tot parcursul partidei cu Serbia! CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO


Echipele de start:

Serbia: Dimitrovic – Rukavina, Spajic, Kolarov (C) – Maksimovic, Lukic – Ljajic, Milinkovici-Savic, Tadic – Mitrovic.

România: 12. Tătărușanu – 4. Manea, 22. Săpunaru-cpt., 5. Bălașa, 11. Bancu – 15. Anton, 18. Marin – 7. Chipciu, 23. Stanciu, 21. Drăguș – 19. Țucudean. Selecționer: Cosmin Contra.

Rezerve: 1. Pantilimon, 16. Niță – 2. Benzar, 3. Toșca, 6. Băluță, 8. Stoian, 9. Rotariu, 10. Maxim, 13. Keșeru, 14. Budescu, 20. Mitriță.

În celălalt meci al Grupei 4 din Divizia C a Ligii Națiunilor: Muntenegru – Lituania(21:45)

Clasamentul Grupei 4:

    • 1. Serbia 3 puncte
    • 2. România 1 punct
    • . Muntenegru 1 punct
    • 4. Lituania 0 puncte


SERBIA – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE PROTV: Dacă România s-a chinuit cu Muntenegru în debutul Ligii Națiunilor, Serbia și-a făcut temele la Vilnius, acolo unde s-au impus cu scorul de 1-0 în fața Lituaniei. Echipa lui Mladen Krstajici a dominat clar meciul de debut, însă nu a reușit decât un succes la limita, golul victoriei fiind marcat de Dusan Tadici (38 penalty). Primul 11 al Serbiei în meciul cu Lituania: Dmitrovici – Rukavina, Veljkovici, Milenkovici, Rodici (77 Kolarov) – Maksimovici, Matici (82 Lukici) – Zivkovici, Tadici, Kostici – Mitrovici. Oaspetii au mai avut un penalty in minutul 83, insa acelasi Dusan Tadici, l-a ratat.

Serbia vs. România, un fel de Goliat vs. David

Serbia este în Divizia C a Ligii Națiunilor, însă are o „aromă” de Divizia B spre A. După ce a ratat calificarea la ultimele trei turnee finale (Euro 2016, Campionatul Mondial din 2014 şi Euro 2012), naţionala Serbiei şi-a revenit în preliminariile pentru Mondialul din acest an. A jucat perfect în campania de calificare şi a câştigat fără probleme o grupă cu echipe precum Irlanda, Ţara Galilor şi Austria.

La Cupa Mondială din Rusia, Serbia a învins Costa Rica, a avut ghinion cu Elveția, iar cu Brazilia nu a emis pretenții, deși nu a evoluat rău.

Valoarea totală a lotului sârbilor este de 271 de milioane de euro, față de doar 55 de milioane cât valorează lotul lui Contra. Sârbii au nume grele din fotbalul mondial în componenţa lotului. În momentul de faţă, cel mai scump jucător din naţionala Serbiei este Milinkovic-Savic. Mijlocaşul de 23 de ani este legitimat la Lazio şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 90 de milioane de euro. Cu doar 40 de milioane, locul secund e ocupat de Nemanja Matic, de la Manchester United. Alți 10 jucători fin lotul Serbiei valorează peste 10 milioane de Euro

Dincolo, România nu mai are jucătorii de odinioară. Avem puțini jucători la echipe mari, iar cei care sunt acolo nu prea contează în echipele de start. Cel mai scump jucător din lotul lui Contra e Răzvan Marin, cotat la 7 milioane de Euro.

Paradoxal, deși asta nu e deloc important în perspectiva meciului de azi, România e peste Serbia în clasamentul FIFA. Reprezentativa tricoloră se afla pe locul 28, cu 1490 puncte, Serbia e abia pe 36, cu 1459 puncte

SERBIA – ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE PROTV: Meciurile directe 1-1!

De două ori s-au mai întâlnit până acum Serbia şi România, ambele partide având loc în 2009, în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud. În tur, tricolorii au cedat pe propriul teren, scor 2-3, apoi au fost umiliți in deplasarea de la Belgrad, unde au pierdut, scor 0-5.

 

Programul grupei 4, seria C, din Liga Națiunilor UEFA:

10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)

11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)

14 octombrie: România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)

17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești

20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

Iată programul meciurilor din Liga Națiunilor!

        • Etapa1: 6–8 Septembrie 2018
        • Etapa 2: 9–11 Septembrie 2018
        • Etapa 3: 11–13 Octombrie 2018
        • Etapa 4: 14–16 Octombrie 2018
        • Etapa 5: 15–17 Noiembrie 2018
        • Etapa 6: 18–20 Noiembrie 2018
        • Finalele: 5–9 Iunie 2019
        • UEFA EURO 2020 Playoff: 22 Noiembrie 2019
        • UEFA EURO 2020 Playoff: 26–31 Martie 2020

      SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILORincepe la 21:45 in direct de pe stadionul echipei Partizan din Belgrad, si este un meci foarte important care ne poate ajuta sa ne calificam mai usor la EURO 2020, gazduit si de tara noastra. Meciul de fotbal dintre SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR este unul extrem de important in contextul in care in partida cu Muntenegru am obtinut doar un egal rusinos, si am pierdut 2 puncte foarte importante.

SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR adice fata in fata o echipa foarte puternica si o echipe care sufera de ani buni si risca sa nu se califice la un EURO 2020 pe care il va gazdui pentru cateva meciuri. In aceasta idee, o victorie obtinuta astazi in meciul de fotbal dintre SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR ar fi ideala, insa mai realist ar fi sa speram la un egal, pentru ca o infrangere ne va duce pe ultimul loc in grupa, sau poate macar deasupra Lituaniei.

 

SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR este un meci in care ma astept la spectacol doar de la prima echipa, iar asta pentru ca de la noi nu ne putem astepta sa vedem altceva decat o aparare decenta. As vrea sa cred ca SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR se va termina fericit pentru noi, si sper la asta, insa meciurile recente nu ma fac decat sa ma gandesc la faptul ca doar suporterii isi doresc sa vada echipa calificata la EURO 2020.

SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR pe iPhone, iPad, calculator, smartphone si tableta

SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR va pute afi urmarit in aceasta seara pe iPhone, iPad, calculator, smartphone si tableta folosind live video stream-urile de mai jos :

SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR va putea fi vazut fara vreo problema de pe iPhone, iPad, si iPod Touch daca stream-ul live video va fi disponibil in format HTML 5, pe care iOS il poate rula fara vreo problema astazi. In cazul in care continutul va fi disponibil in format flash, atunci va fi necesara activarea plugin-ului flash pentru a vedea meciul de fotbal dintre SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR in aceasta seara, sau altele in viitor.

SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR va putea fi vazut fara restrictii de pe orice alt calculator, smartphone, tableta sau laptop deoarece aceste tipuri de dispozitive nu au nevoie de ceva special pentru a reda continut flash. In aceasta idee, veti putea urmari live stream pentru SERBIA – ROMANIA PRO TV LIVE LIGA NATIUNILOR fara probleme in aceasta seara, chiar daca s-ar putea sa fie nevoie s activati plugin-ul flash pentru dispozitivul vostru.