Serena Williams, a 12-a oară în sferturi, la Wimbledon. Victorie clară cu Svetlana Kuzneţova

Serena Williams s-a calificat pentru a 12-a oară în sferturile de finală la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, învingând-o pe rusoaica Svetlana Kuznețova, nr. 14 mondial, cu 7-5, 6-0, luni, pe terenul Central.

04 iul. 2016, 16:40
Serena Williams, a 12-a oară în sferturi, la Wimbledon. Victorie clară cu Svetlana Kuzneţova

Serena Williams, deținătoarea titlului la Wimbledon, a câștigat luni al 301-lea său meci într-un turneu de Mare Șlem și nu se află decât la 5 victorii de compatrioata sa, Martina Navratilova, pe care Roger Federer o egalase mai devreme, tot în cursul zilei de luni.

Contra Serenei, Kuznețova a servit pentru a câștiga primul set, însă a trebuit să facă față cu greu loviturilor puternice ale Serenei Williams (43 câștigătoare, 14 ași).

Citeşte şi Simona Halep l-a dat afară, Svetlana Kuzneţova l-a angajat. Fostul om de încredere al Simonei o pregăteşte pe rusoaică

După o scurtă întrerupere din cauza ploii, timp în care s-a desfășurat acoperișul retractabil, Serena a încheiat primul set și l-a survolat pe al doilea.

În sferturi, Serena Willliams va întâlni tot o rusoaică, Anastasia Pavliucenkova, nr. 23 mondial, învingătoare mai devreme cu 6-3, 6-3 în fața americancei Coco Vandeweghe.