Serena Williams, eliminată de la Australian Open. De ciudă, americanca a rupt racheta VIDEO

Câştigătoare a ultimelor două turnee de Grand Slam, Wimbledon şi US Open, Serena Williams a fost eliminată în sferturi de la Australian Open, de Sloane Stephens, o americancă în vârstă de numai 19 ani, aflată pe locul 25 în lume. În timpul partidei, Serena a avut o criză de nervi şi şi-a distrus racheta.

23 ian. 2013, 11:26
Serena Williams, eliminată de la Australian Open. De ciudă, americanca a rupt racheta VIDEO

Cea mai mare surpriză de la Australian Open 2013 s-a consemnat miercuri, când Serena Williams, cvintuplă câştigătoare a turneului (2003, 2005, 2007, 2009, 2010), şi una dintre principalele favorite la câştigarea ediţiei din acest an, a fost eliminată  încă din faza sferturilor de finală, de o adolescentă, Sloane Stephens.

Noua senzaţie a tenisului de peste Ocean, Stephens o eliminase în runda inaugurală pe Simona Halep, însă victoria în faţa Serenei este cea mai importantă a carierei sale. Acum ea s-a impus cu  3-6, 7-5, 6-4 şi a dezvăluit, plină de încântare: „Înainte eram urmărită de 17.000 de persoane pe Twitter, acum numărul lor este 35.000. Am primit 213 sms-uri în timpul meciului„. De partea cealaltă, extrem de nervoasă, Serena nu s-a putut abţine să nu rupă una dintre rachete, după un schimb de mingi din debutul setului decisiv.

În semifinalele Australian Open, Sloane Stephens o va întâlni pe Victoria Azarenka, iar Maria Şarapova va juca împotriva lui Na Li.

Momentul în care Serena îşi distruge racheta