Serena Williams s-a retras de la Roland Garros. Maria Şarapova are cale liberă spre sferturi

Serena Williams şi-a anunţat retragerea din turneul de la Roland Garros cu puţin timp înaintea meciului de luni, cu Maria Şarapova, din faza optimilor de finală.

04 iun. 2018, 09:23
Serena Williams s-a retras de la Roland Garros. Maria Şarapova are cale liberă spre sferturi

UPDATE. Serena Williams şi-a motivat retragerea din concurs invocând o accidentare la muşchii pectorali. Decizia a fost anunţată cu puţin timp înainte ca cele două jucătoare să intre pe teren. „Practic, din cauza durerirlor nu pot să servesc„, a spus Serena, de 23 de ori câştigătoare a turneelor de Grand Slam. În sferturile de fianlă, maria Şarapova o va întâlni pe învingătoarea dintre Lesia Ţurenko şi Garbine Muguruza.

ŞTIREA INIŢIALĂ. SERENA WILLIAMS – MARIA SHARAPOVA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT STREAMING: Maria Sharapova – Serena Willams este șocul optimilor de finală de la Roland Garros. Partida se va juca luni, după ora 17.00.Maria Sharapova a scris recent în cartea sa autobiografică că Serena Williams o urăște după ce a văzut-o plângând în vestiar după ce a pierdut în finala de la Wimbledon în 2004.

SERENA WILLIAMS – MARIA SHARAPOVA LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT STREAMING: 

În replică, Serena Williams nu a negat că ar fi plâns, dar a menționat că în niciun caz nu o urăște pe Sharapova din cauza acelui episod.

Maria Sharapova și Serena Williams s-au întâlnit de 21 de ori până acum, iar americanca are un palmares covârșitor în fața rusoaicei: 19 victorii în meciurile directe!

Cu toate acestea, serena spune că favorita pentru meciul de luni este Maria Sharapova, potrivit site-ului oficial WTA. „Sincer, ea este probabil favorita pentru acest meci. Joacă de peste un an, iar eu am abia am repornit”, le-a spus Williams jurnaliștilor.

Serena Williams a vorbit despre duelul cu Maria Sharapova și a spus că rusoaica este favorită în acest meci. Cele două jucătoare s-au duelat până acum de 21 de ori, iar Serena a câștigat 19 partide.

„A jucat foarte bine în ultimul an. Eu abia am început și încerc să-mi dau seama unde mă aflu. Cred că acest meci va fi un nou test. Cred că aceasta este una dintre suprafațele ei preferate și mereu joacă bine. O să fie o oportunitate bună pentru mine ca să văd unde sunt. Cred că în acest meci este favorită.

O să fie diferit acum. Ambele suntem în revenire, din două motive diferite. O să fie ceva nou”, a declarat Serena Williams pentru site-ul WTA.

Partida dintre Maria Sharapova și Serena Williams, din optimile de finala de la Roland Garros, va avea loc luni, dupa ora 17:00.