Serghei Mizil a luat amendă de la poliţişti: Şi-a vândut maşina imediat după incident

Serghei Mizil a primit amendă de la Poliţia Rutieră în luna iunie a acestui an. Imediat după incident acesta a luat decizia de a-și vinde autoturismul.

18 aug. 2021, 16:06
Serghei Mizil a luat amendă de la poliţişti: Şi-a vândut maşina imediat după incident

Serghei Mizil a luat amendă de la poliţişti. Acesta a fost tras pe dreapta de polițiștii de la Rutieră și amendat, după ce a încălcat regulile în trafic. După acest incident, bărbatul a decis să își vândă mașina, însă nu se știe dacă gestul a fost făcut sub formă de ”răzbunare” sau pentru că ar avea nevoie de o sumă de bani. Cel care a deținut mai multe localuri și restaurante în Constanța și în București, dar care au falimentat, a luat decizia să se ”descotorosească” de autoturismul său. Mai mult decât atât, amenda pe care a primit-o din partea polițiștilor a contestat-o în instanță, arată replicaonline.ro.

Serghei Mizil a luat amendă de la poliţişti: Şi-a vândut maşina imediat după incident

Serghei Mizil,

o prezență constantă în emisiunile de divertisment, este un nonconfomist pus tot timpul pe glume, are foarte mulți fani în România, bani și lipsa grijii de mâine. Dar acum trage foloasele faptului că a început să facă bani încă dinainte de Revoluție. Pe vremea lui Ceaușescu, pleca în străinătate de unde revenea cu lucruri de care românii erau, pur și simplu, înnebuniți. Astfel, aparatele video, casetele sau gecile de blugi erau vândute în țară, iar, de pe urma tranzacțiilor, Serghei Mizil câștiga sume frumoase.

De altfel, “meseria” l-a ajutat să câștige o mulțime de bani în perioada respectivă. ”Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toata lumea la poartă să spună ca sunt o pată pe societate. Eu zic că semăn cu ea”, declara Serghei Mizil în urmă cu mai mult timp.

”Am vrut să investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bătaie de cap, e greu să găsești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească. Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta și merg mai departe”, a declarat, acum ceva vreme, Serghei Mizil.

Citeşte şi: Serghei Mizil spune adevărul despre ce s-a întâmplat între Oana Mizil şi Marian Vanghelie: „Acum mă uit la ea, se joacă cu copilul”