Serghei Mizil s-a săturat de Volodimir Zelenski: „E un actoraș minor! Se crede Cristos”

Serghei Mizil se numără printre persoanele publice din România care nu au încredere în Volodimir Zelenski. Într-un interviu, fostul celebru bișnițar al anilor '90 l-a criticat pe președintele ucrainean, în stilul caracteristic. 

15 aug. 2022, 17:23
Serghei Mizil s-a săturat de Volodimir Zelenski: „E un actoraș minor! Se crede Cristos”

Oficialul de la Kiev nu are pic de credibilitate în ochii lui Serghei Mizil. Afaceristul susține că Volodimir Zelenski este doar o marionetă.

„Eu nu mai pot să-l văd pe ăla (n.r. – Volodimir Zelenski) la televizor. Cum se ceartă, cum vorbește… Au spus că rușii nu trebuie să mai aibă voie să meargă în nicio țară. Dar cine ești tu, mă? Ești Cristos?

Lumea nu-și dă seama că el are în spate o brigadă foarte tare de oameni de PR. Face scenete. Vedem cum îl îmbracă, cum vorbește, cum se încruntă. El e actor. Vedem cum îl pune cu c***l pe trepte. Europa e căzută complet și el apare la foc cu nevastă-sa. Face pictoriale. Ca să-i convingă pe proști!”, a comentat Serghei Mizil, într-un interviu oferit pentru EVZ.

În plus, Serghei Mizil nu a uitat cum Volodimir Zelenski a luat în râs românii, ori de câte ori a avut ocazia, deși statul pe care-l reprezintă are în componență teritorii furate de URSS, lăsate cadou Ucrainei: nordul Bucovinei și Bugeac.

„Boala mea pe acest actoraș minor – pentru că nu l-am văzut să facă un rol ca al lui Al Pacino e cu ce a avut el cu ai noștri. Știi cum ne-a făcut pe noi în Ucraina, știi toate scenetele, înainte de război. Făcea mișto de noi. De ce să-i dau lu’ ăsta bani?”, a mai punctat Mizil.

 

Serghei Mizil, un apropiat al familiei Ceaușescu

 

Serghei Mizil a fost bun prieten cu fiul cel mic al lui Nicolae Ceaușescu, Nicu. Afaceristul a povestit cum a fost terorizat Ceaușescu Jr. în închisoare.

„Era slab, era bolnav. Lui i-a agravat starea şi boala şi tăietura aia care a avut-o la televiziune (n.r atacat la intrarea în Bucureşti, Nicu Ceaușescu, atunci în vârstă de 38 de ani, este dus, plin de sânge, la Televiziunea Română şi prezentat pe post de ‘trofeu’ al Revoluției”), şi pus pe psihic.

Mi-a spus că îi puneau filmul cu execuția de câteva ori pe zi în pușcărie ca să îl distrugă psihic. Tot ce a fost atunci a fost o crimă şi o barbarie ieșită din comun. Eu am văzut poze cu picioarele pe ei (n.r Nicolae şi Elena Ceaușescu), poze care nu au mai circulat, nu ştiu de ce le-au scos. De aia s-a întors Occidentul atunci împotriva noastră, pentru că noi aveam o deschidere mare cu Revoluția şi când şi-au dat seama ce a fost şi cu procesul care a fost o crimă, din punctul de vedere al juriștilor ne-a dat mult înapoi”, a declarat Serghei Mizil, la Antena 3.