Serghei Stanişev, reales preşedinte al Partidului Socialiştilor Europeni

Publicat: Sâmbătă, 13 Iunie 2015 12:53 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Iunie 2015 12:53 // Sursa: romaniatv.net

Fostul premier bulgar Serghei Stanișev a fost reales vineri președinte al Partidului Socialiștilor Europeni (PES), în cadrul unui congres care are loc la Budapesta, relatează Novinite și MTI, citate de Agerpres. 

Serghei Stanișev, care va avea astfel un nou mandat de doi ani și jumătate, a fost reales la al X-lea congres la PES, care are loc vineri și sâmbătă în capitala Ungariei.

După victorie, Stanișev a spus că este onorat și recunoscător că a fost reales pentru un nou mandat, potrivit Novinite. El a afirmat că îl așteaptă o muncă dificilă în dezvoltarea socialismului și a social-democrației în Europa, dar că este pregătit să facă față acestor provocări.

Stanișev a transmis totodată mulțumiri tuturor delegațiilor, membrilor de partid și organizațiilor pentru că și-au reconfirmat încrederea în el, fapt care îl motivează să facă și mai mult și să schimbe cu adevărat Europa.

El a reafirmat obiectivul PES de a schimba lumea în mai bine, de a asigura o viață demnă pentru fiecare persoană și de a ajunge la o societate corectă și coerentă, citată de Agerpres.

Citeşte şi Nuntă-n UE: Serghei Stanişev, liderul socialiştilor, s-a căsătorit în secret

Stanișev a mai anunțat că principalul său obiectiv este de a câștiga încrederea oamenilor și de a face ca PES să obțină victoria la alegerile pentru Parlamentul European din 2019.

Pe de altă parte, Martin Schulz, președintele socialist al Parlamentului European, a declarat că țările din Europa se află pe un drum al democrației, dar a adăugat valorile democratice fundamentale sunt tot mai des puse sub semnul întrebării, potrivit MTI.

Celălalt posibil candidat pentru această poziție, Enrique Baron Crespo, membru al Partidului Socialist al Muncitorilor din Spania și fost președinte al Parlamentului European, a decis în cele din urmă să nu se mai înscrie în cursă.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 iun 15:54
...cadrul unui congres care are loc la Budapesta, relatează Novinite și MTI, citate de Agerpres.  Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
13 iun 15:49
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
ALTA VARIANTA AR FI CA CETATEANUL SA-SI REZOLVE PROBLEMELE SINGURI, NU SA APELEZE LA POLITIE,SA NU AJUNGA CA UNII PROFESORI CARE TREBUIE SA ALEAGA INTRE A-SI REZOLVA PROBLEMELE SINGURI SAU A SI LE REZOLVA CU RECLAMATII "REZOLVATE" CU MICILE LUI SCAPARI- EVENTUAL DACA SE ENERVEAZA UN EXEMPLU AR FI SA SE TREZEASCA CA SI-A REZOLVAT UN FURT AL UNUI AUTOTORISM PROPRIU PRIN UN POSIBIL ULTRAJ DACA NU STIE SA VORBEASCA SI SA SE COMPORTE.
13 iun 13:06
...(PES), în cadrul unui congres care are loc la Budapesta, relatează Novinite și MTI, citate de Agerpres.  Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
13 iun 13:06
Votează email 0 email
...congres care are loc la Budapesta, relatează Novinite și MTI, citate de Agerpres.  Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H