Sergiu Băhăian A CEDAT PSIHIC în PUŞCĂRIE. Ce a făcut de Crăciun „călăul boschetarilor”

Sergiu Bahaian, cel care in urma cu cativa ani invartea milioane, a cedat psihic dupa gratii. Condamnat la 26 de ani de inchisoare, "Calaul de boschetari" a avut parte de un Craciun trist.

28 dec. 2015, 11:13
Sergiu Băhăian A CEDAT PSIHIC în PUŞCĂRIE. Ce a făcut de Crăciun „călăul boschetarilor”

Bahaian cel care in anii ’90 a initiat un joc piramidal in urma caruia zeci de mii de oameni au ramas fara bani, a fost arestat in urma cu cinci ani, dupa ce a fost acuzat ca a comandat uciderea a mai multor persoane, printre care si oameni ai strazii, scrie cancan.ro. A fost condamnat la 26 de ani de inchisoare si incarcerat, iar de Craciun a cedat psihic.

Citeşte şi Sergiu Băhăian, condamnat la 16 ANI DE ÎNCHISOARE pentru înşelăciune

Trist si ingandurat

Potrivit surselor, „Calaul de boschetari” a stat retras, nu a vorbit mai deloc cu ceilalti detinuti si abia daca a mancat ceva. A fost apatic, trist, ingandurat, ca un om care a ajuns la capatul puterilor. Barbatul este acum o amintire a celui care pe vremuri invartea baniii cu lopata. Sergiu Bahaian a slabit foarte mult si este de nerecunoscut.

S-a folosit de oamenii strazii

Procurorii DIICOT au stabilit ca Sergiu Bahaian si complicii sai se fac vinovati de mai multe crime. Acestia au constituit un grup infractional cu scopul de a obtine in mod ilicit beneficii materiale importante prin inducerea in eroare a mai multor societati comerciale, cu ocazia incheierii si executarii unor contracte de leasing.

Citeşte şi Sergiu Băhăian mai primeşte 13 ani de închisoare într-un dosar de înşelăciune

Prejudiciul creat de gruparea „Calaului de boschetari” a fost de sute de mii de euro. Procurorii au demonstrat ca Bahaian s-a folosit de oameni ai strazii pentru a contracta credite bancare, dupa care a ordonat uciderea lor. Astfel, doi barbati au fost ingropati de vii, iar alti doi au fost aruncati in Canalul Dunare-Marea Neagra in perioada 2006-2008.