Şerpii au invadat un oraş din România. Ce spune primarul şi ce trebuie să ştie cei muşcaţi de reptile VIDEO

Localnici terorizați de reptile în orașul Orșova. Oamenilor le este frică să iasă pe stradă deoarece șerpii au coborat din pădure și se ascund printre ierburile înalte din oraș. Pentru această situație autoritățile dau vina pe firma care întreține spațiile verzi.

21 aug. 2018, 13:30
Şerpii au invadat un oraş din România. Ce spune primarul şi ce trebuie să ştie cei muşcaţi de reptile VIDEO

La Orșova, localnicii spun că nu vor să mai iasă din casă de frica serpilor care mișună peste tot. Oameni dau vina pe administrație pentru că orașul este năpădit de buruieni, care ascund mai nou și pericole.

Mușcătura de șarpe poate fi infecțioasă, spun cei de la Spitalul Orșova.

„Pot să spun că spitalul asigura ser anytiviperrin. Colaborăm cu Spitalul Judeţean şi ne sprijinim”, spune Adrian Cican, directorul Spitalului Orșova.

Ce înseamnă când visezi şerpi. Ei apar în vis cand ai perioade de schimbare. Să te temi sau să te bucuri că îi visezi? Află!

Pentru situația în care a ajuns Orșova, primarul dă vina pe reprezntanții firmei care întreține spațiile verzi. Reprezentații firmei au declarat că în bugetul orașului nu a fost prevăzut niciun leu pentru întreținerea spațiilor verzi și nu pot presta acest serviciu fără bani.