Serviciile ultrasecrete au aflat: Conflictul de la care ar putea izbucni Al Treilea Război Mondial

Surse din "spionajul la nivel înalt" au dezvăluit că se pune la cale un atac "sofisticat" asupra unei ţări din Orientul Mijlociu şi că acest atac este "iminent".

20 ian. 2015, 20:26
Serviciile ultrasecrete au aflat: Conflictul de la care ar putea izbucni Al Treilea Război Mondial

Un elicopter israelian a lansat racheta asupra unui convoi din Înălţimile Golan, la sfârşitul săptămânii trecute. În acel atac şi-au pierdut viaţa  şase responsabili de rang înalt ai armatei iraniene şi cinci responsabili ai grupării Hebollah.

Printre cei ucişi figurau şi Generalul iranian Mohammes Allahdadi, precum şi comandantul Abu Ali Tabatabai, despre care se ştia că „lucra” deopotrivă cu gruparea Hezbollah şi cu Iranul. Despre aceste figuri extrem de importante se spune că tocmai puneau la cale o „iminentă” invazie comună Hezbollah-Iran, în Israel, în regiunea Galileea, potrivit unor surse din „spionajul la cel mai înalt nivel”, dezvăluie publicaţia britanicăp Daily Mail. 

Citeşte şi Un neamţ a prezis cum şi când va începe cel de-al Treilea Razboi Mondial: Va fi într-o noapte…

Marţi, Generalul-Maior israelian Eyal Ben Reuven, Comandant-Adjunct al Forţelor de Apărare Israeliene, i-a acuzat pe cei doi generali ucişi în atac că voiau să se întîlnească tocmai pentru a pune la cale un atac comun împotriva Israelului.

Această variantă ar fi fost susţinută şi confirmată şi de către grupul de cercetare The Israel Project, care a adăugat că prezenţa lui Tabatabai „ar fi avut ca scop întocmirea unor planuri de invazie a oraşele de graniţă din Israel”, mai scrie Daily Mail. Încă un indiciu care întăreşte această convingere este şi acela potrivit căruia cei doi comandanţi au preferat să se întâlnească în Siria, fapt ce ar putea evoca „iminenţa” unui „atac la nivel înalt şi sofisticat asupra graniţei de Nord a Israelului este „iminent”.

Citeşte şi PERICOL iminent! Al Treilea Război Mondial va începe atunci când în ROMÂNIA se va întâmpla ASTA!

Aceste avertismente intervin la o săptămână după ce Hassan Nasrallah, liderul hezbollah-ului libanez, avertizase că „gruparea este pregătită de o confruntare în Galileea şi mai departe de Galileea”. La rândul său, Iranul  a promis „un răspuns zdrobitor” dat Israelului, fără a preciza însă ce fel de acţiuni va întreprinde.