Serviciile de urgenţă, acasă la Kate Middleton. Care a fost motivul

Serviciile de urgenţă au fost chemate, vineri, acasă la familia lui Kate Middleton, soţia însărcinată a prinţului william. Motivul a fost, însă, un animal blocat cu capul în gardul casei.

21 iul. 2013, 10:32

Presa britanică credea că este vorba despre Lupo, câinele ducesei de Cambridge, însă Clarence House a spus că nu el a fost animalul blocat. Greg Blatchford, un fotograf care aştepta să o vadă pe Kate mergând spre spital, să nască, a declarat reporterilor că a auzit un nume care suna ca „Lupo”.

Câinele blocat în gard a fost eliberat, din fericire, înainte să vine serviciile de urgenţă. „Am fost chemaţi să salvăm un animal. Am ajuns la casă. Dar ni s-a spus când am ajuns la porţi că animalul tocmai fusese eliberat, aşa că nu a mai fost nevoie de noi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Royal Berkshire Fire and Rescue Service.

Lupo este câinele Prinţului William şi al lui Kate din decembrie 2011, când a fost născut de Ella, câinele familiei Middleton. De el au acum grijă părinţii lui Kate, în timp ce ea aşteaptă momentul naşterii la Palatul Kensington.