Serviciul de Paşapoarte din Pipera va fi mutat în Plaza România. Schimbarea se va produce în două luni

Publicat: Vineri, 25 Noiembrie 2016 22:17 // Actualizat: Vineri, 25 Noiembrie 2016 22:17 // Sursa: romaniatv.net

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea Paşapoartelor va fi mutat, din 30 ianuarie, în centrul comercial Plaza România, au arătat surse din cadrul Direcţiei Generale de Paşapoarte, citate de news.ro.

Spaţiul din centrul comercial deja a fost validat de conducerea serviciului, iar angajaţii au fost anunţaţi că, de la sfârşitul lui ianuarie, nu vor mai lucra în zona de nord a Capitalei ci în zona de vest, mai arată sursele citate.

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache a spus, vineri că se lucrează pentru mutarea acestui serviciu într-un centru comercial.

Ministrul Afacerilor Interne a declarat că a cerut prefectului să încheie contractul de comodat pentru spaţiul din mall unde va fi mutat serviciul de paşapoarte din Pipera. Tudorache a precizat că serviciul paşapoarte se va muta în mall până pe 30 ianuarie, arătând că, după încheierea contractului de comodat urmează să fie făcută amenajarea şi cablarea pentru funcţionarea serviciului paşapoarte.

Prezenţa serviciului paşapoarte în acelaşi centru cu serviciul pentru eliberarea permiselor şi a certificatelor de înmatriculare îngreunează procesul în acea locaţie. De aceea am discutat cu cei doi prefecţi (prefectul de Ilfov şi prefectul de Bucureşti – n.r.), am discutat şi cu conducerea celor două structuri vom muta serviciul paşapoarte din Pipera într-unul dintre mall-urile mari din Bucureşti. Într-un spaţiu adaptat după modelul din Cluj şi din Timişoara care s-a dovedit să funcţioneze foarte bine”, a spus Tudorache.

Citeşte şi Schimbări majore după scandalul cozilor de la permise. Ministrul de Interne: Se va trece la programarea online

Mutarea serviciului în complexul comercial nu va implica decât costurile pentru amenajare şi infrastructura de comunicaţii, spaţiul fiind oferit în baza unui contract de comodat (folosinţă gratuită).

Discuţiile au fost făcute. I-am cerut prefectului să încheie contractul de comodat cât mai repede, deci va fi pus la dispoziţie cât mai repede, urmând ca apoi, până la 30 ianuarie să fie făcute amenajările, cablarea, pregătirea spaţiului pentru deschidere. Conducerea serviciului de paşapoarte a fost deja în acel spaţiu, l-a validat din punct de vedere funcţional”, a mai adăugat Dragoş Tudorache.

Decizia mutării a venit după ce, pe internet, au apărut fotografii cu sute de persoane care stăteau la coadă în faţa clădirii în care se află serviciile pentru paşapoarte şi cel pentru înmatriculări şi permise de conducere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dragos Tudorache Pasapoarte Pipera pasapoarte Plaza Romania serviciul paşapoarte
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 8 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H