Sex ca la Cambridge nu găseşti în tot Regatul Britanic

Cambridge, localitatea unde se află prestigioasa universitate cu acelaşi nume, a fost declarată "capitala sexului" din Marea Britanie. Locuitorii acesteia sunt de departe cei mai activi şi mai lipsiţi de inhibiţii din punct de vedere sexual din tot regatul şi, totodată, cei mai infideli, având la activ cel mai mare număr de aventuri amoroase.

12 dec. 2012, 19:44
Sex ca la Cambridge nu găseşti în tot Regatul Britanic

Un recent sondaj de opinie privind obiceiurile sexuale din regatul britanic, realizat de site-ul de matrimoniale ForgetDinner.co.uk, arată că 75% dintre locuitorii din Cambridge sunt lipsiţi de inhibiţii sexuale şi tentaţi să schimbe des partenerul sexual, iar o cincime dintre bărbaţii căsătoriţi a recunoscut că a trişat deseori în căsnicie, fără ca partenerul să îşi dea seama, dezvăluie publicaţia The Sun.

Pe locul al doilea în clasament se află oraşul Manchester, urmat de Londra, Cardiff şi Bristol. Cel mai conservator oraş este Worchester, acesta fiind urmat, în ordine, de Peterborough, Glasgow şi Bangor şi de Nottingham. Un purtător de cuvânt al site-ului de matrimoniale a afirmat că oraşul „Cambridge este faimos datorită prestigioasei sale universităţi şi a imaginii academice pe care o are. De aceea este cu atât mai surprinzător faptul că acest oraş este totodată fieful libertinilor” din Marea Britanie.

Titlul de „capitala sexului din Marea Britanie” pe care l-a primit, face ca oraşul Cambridge să se laude în faţa rivalului său Oxford, unde se află o altă prestigioasă facultate cu acelaşi nume, ai cărei studenţi, care fac pe ruşinoşii, au făcut şi ei istorie cu  sexualitatea lor dezinhibată.