Sex după horoscop: Ce vrea fiecare femeie în pat, în funcţie de zodie

Esti curios sa stii pe ce butoane sa apesi ca sa o urci pe culmile placerii? Iata ce indicii iti da zodia in care s-a nascut.  

10 nov. 2013, 16:23
Sex după horoscop: Ce vrea fiecare femeie în pat, în funcţie de zodie

Femeia Berbec

Aflata sub protectia lui Marte, zeul razboiului, femeia Berbec are inima de amazoana. Temperamentala si amuzanta, este o persoana independenta si provocatoare careia cu greu ii poti rezista. Este vibranta, ii place flirtul, are limba ascutita, rade tot timpul si este entuziasta.

Ce-o excita? Este o fire competitiva, asa ca o poti provoca la o lupta corp la corp sau o bataie cu perne. Surprinde-o cu o excursie la munte, in salbaticie, unde se poate dezlantui.

Pozitia preferata? Orice pozitie in care ea detine controlul.

Femeia Taur

Aflata sub patronajul lui Venus, femeia Taur este senzuala si sarmanta, o combinatie perfecta intre putere si vulnerabilitate. Stie ce vrea, insa nu este deloc obsedata sa si obtina acel lucru. Femeia Taur mai are o calitate: manuieste cu maiestrie cuvintele.

Ce-o excita? Invit-o la o cina romantica, un platou cu stridii, afrodisiace.

Pozitia preferata? Pozitia misionarului, care ii satisface nevoile vizuale.

Femeia Gemeni

Conduse de Mercur, femeile Gemeni sunt doritoare de conexiuni la nivel mental. Sunt atrase de barbatii inteligenti cu care pot discuta despre orice. Desi, din cand in cand, mai au stari proaste, femeile Gemeni sunt in general optimiste si jucause.

Ce-o excita? Sarut-o cat de des poti. Ii place la nebunie. Ii place spontaneitatea si abilitatea de a schimba rapid un plan, daca este nevoie

Pozitia preferata? 69. Iubeste sa primeasca si sa ofere placere in acelasi timp.

Femeia Rac

Sexy si cu incredere de sine ridicata, femeia Rac este sarmanta si greu ii poti rezista. Cu toate acestea este extrem de sensibila si visatoare si poate fi usor ranita. Odata ce treci de “carapace” vei descoperi un suflet iubitor, tandru.

Ce-o excita? Patronata de Luna, femeia Rac iubeste intalnirile romantice, noaptea, sub lumina Lunii pline. Atinge-i sanii, este zona ei sensibila.

Pozitia preferata? N-are una. In schimb ai grija ca toate miscarile pe care le faci sa fie lente, suave, dar sigure.

Femeia Leu

Nu e deloc timida, dimpotriva! Ii plac lucrurile excentrice, care sa-i satisfaca nevoia de aventura. Debordeaza de simtul umorului si nu te plictisesti deloc alaturi de o leoaica. Ii plac iesirile in natura si vor tot timpul atentie.

Ce-o excita? Aflata sub semnul Soarelui, vrea tot timpul sa straluceasca. Nu uita sa-i faci complimente despre feminitatea ei.

Pozitia preferata? Este usor exhibitionista si nu o sa zica NU la o propunere care nu se petrece neaparat in spatele usilor inchise.

Femeia Fecioara

Fecioarele au foarte mare grija de ele si acest lucru se vede. Atente la alimentatie si la forma fizica, femeile Fecioara sunt atragatoare si inteligente. Alte caracteristici predominante sunt independenta si dorinta de a atinge perfectiunea.

Ce-o excita? Aflate sub patronajul lui Mercur, le poti atrage atentia propunandu-le activitati care le tonifica trupul: yoga, gimnastica, lectii de dans.

Pozitia preferata? Orice pozitie ofera contact vizual.

Femeia Balanta

Calma la exterior, femeia Balanta este foarte pasionala si ii place partenerul care reuseste sa descopere acest lucru. Patronata de Venus, stie ca poate fi atractiva, si te poate surprinde imbracata intr-un neglijee de matase si cu pantofi stiletto. Are insa nevoie sa i se spuna asta cat mai des.

Ce-o excita? Da-i posibilitatea sa-si arate feminitatatea, creeaza o atmosfera romantica cu lumanari parfumate care sa-i activeze simturile.

Pozitia preferata? Toate.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro