Sex în vestiarul naţionalei la Euro 2000! Cu ce femeie a fost surprins Adrian Mutu în camera de masaj

Gigi Becali şi-a acuzat jucătorii că evoluează prost pentru că fac sex prea des, teorie care a mai existat în sportul românesc. În acest context, Pompiliu Popescu, fost medic al echipai naţionale, a dat detalii incendiare din vestiarul "tricolorilor".

27 feb. 2020, 08:32
Sex în vestiarul naţionalei la Euro 2000! Cu ce femeie a fost surprins Adrian Mutu în camera de masaj

Gigi Becali i-a acuzat pe antrenorul Bogdan Vintilă şi pe preparatorul fizic, Marius Dima, că nu îi obosesc pe fotbalişti la antrenamente atât de mult încât să nu mai aibă și activitate sexuală.

„Eu cred că Dan Petrescu le zice fotbaliștilor: «Voi nu mai aveţi timp de club de noapte, de distracţie. Pentru că vă paradesc, vă distrug. Vă duceţi la somn». Şi atunci ei nu mai au timp de alte tâmpenii. Îi distruge la antrenamente şi nu se gândesc decât la somn. Şi nici sex nu mai fac! Ăia la CFR fac o dată pe săptămână, că nu pot, sunt obosiți, dorm. Când jucătorul e odihnit face la două zile… Hai să-i spunem desfrânare, să-i spunem împreunare”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Ăia de la CFR Cluj se împreunează mai rar. Coman merge la împreunare şi i se înmoaie genunchii”

GSP l-a contactat pentru o părere avizată oe Pompiliu Popescu, fostul doctor al echipei naţionale. Acesta a spus că e total contraindicat să ai relații sexuale dese între meciurile dintr-un sezon competițional, dar a scăpat şi o informaţie incendiară.

„După ce o persoană face sex, nivelul testosteronului scade drastic, iar pentru ca el să se regenereze e nevoie de timp, de cel puțin 3-4 zile, asta dacă se respectă ca la carte și celelalte metode de refacere, iar meciul următor e practic peste 68-70 de ore! Am avut un episod interesant cu Adrian Mutu la Euro 2000. Era cu Alexandra Dinu și s-au strecurat, evident că pe ascuns, în camera de masaj! Nu s-a aflat povestea, dar eu și alții care, practic, stăteam 24 din 24 de ore între și pe lângă jucători, vedeam tot și vă spun că lucrurile așa au stat cu Adrian Mutu atunci”, a dezvăluit Gigi Becali.