SEX TAPE cu Brad Pitt. O fostă iubită spune tot adevărul

Brad Pitt a avut în urmă cu mai mulţi ani o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow, iar bursa zvonurilor de la Hollywood spunea că aceştia ar fi făcut chiar un filmuleţ împreună, în timp ce făceau sex. La 18 ani distanţă de la despărţire, Gwyneth Paltrow spune tot adevărul despre mitul existenţei unui sex tape cu Brad Pitt.

15 ian. 2015, 18:26
SEX TAPE cu Brad Pitt. O fostă iubită spune tot adevărul

Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow au format un cuplu între 1994 şi 1997, iar în ultima vreme la Hollywood a început să se speculeze că ar fi ieşit la iveală un sex tape cu cei doi, filmat în perioada în care erau împreună.

Brad Pitt a refuzat să comenteze informaţiile, dar Gwyneth Paltrow nu s-a ferit să discute subiectul.

„Știi ce e trist? Că ne-am iubit în zilele în care nu existau înregistrările pe care să le stochezi în telefoane”, a declarat Gwyneth, lăsând de înțeles că nu a realizat astfel de filmulețe cu Brad Pitt.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 42 de ani, s-a despărţit de fostul soţ, Chris Martin, anul trecut, iar acum, la 20 de ani şi mai multe relaţii distanţă de momentul când şi-a început povestea de dragoste cu Brad Pitt, pare copleşită de nostalgie.

„În mod clar, m-am îndrăgostit de el. Era atât de frumos şi de drăguţ. Adică, vreu să zic că era Brad Pitt…! Dar eu eram un copil, aveam 22 de ani când l-am întâlnit. A trebuit să ajung la 40 de ani ca să îmi dau seama ce am avut. Nu poţi lua decizia asta când ai 22 de ani… . Eu nu eram pregătită, iar el era prea bun pentru mine… . Nu ştiam ce fac”, a declarat Paltrow.

Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Seven”, din 1995, şi au avut o relaţie timp de aproape trei ani.

În prezent, Brad Pitt este căsătorit cu Angelina Jolie, cu care are o relaţie din 2005. Cei doi au împreună şase copii, trei dintre ei fiind adoptaţi.