SEXY IMPRESARA Ana Maria Prodan s-a pocăit de frica arabilor. Vezi la ce a renunţat

Aflata de nici o saptamana in Emiratele Arabe, acolo unde il insoteste pe sotul sau, Anamaria Prodan incearca sa se obisnuiasca repede cu rigorile locale. Astfel, ea nu mai are voie sa isi tina iubitul de mana si nici sa fie dragastoasa in public.

04 iun. 2014, 09:13
SEXY IMPRESARA Ana Maria Prodan s-a pocăit de frica arabilor. Vezi la ce a renunţat

De mai bine de o saptamana, viata Anamariei Prodan s-a schimbat radical, dupa ce sotul sau, Laurentiu Reghecampf, a acceptat sa antreneze o echipa din Emiratele Arabe, scrie fanatik.ro. Fara sa stea prea mult pe ganduri, sexy-impresara a lasat totul balta in Romania si l-a insotit pe Reghe la arabi, unde, ce-i drept, a fost primit ca un rege.

Citeşte şi Reacţie INCREDIBILĂ a PRESEI ARABE despre sosirea lui Reghecampf. „RUŞINE FĂRĂ PRECEDENT!”

De altfel, Prodanca este extrem de multumita de conditiile puse la dispozitie de clubul Al Hilal si nu o deranjeaza ca a fost nevoita sa renunte la anumite lucruri pe care era obisnuita sa le faca in Romania. Chiar daca ii este al dracului de greu.

Mutarea in Emirate a obligat-o, insa, sa se supuna unor reguli religioase stricte, Politia musulmana fiind recunoscuta pentru pedepsele aplicate celor care nesocotesc invataturile Coranului.

Citeşte şi Anamaria Prodan, AMENINŢATĂ de extremiştii ARABI. „O batem cu PIETRE!”

Mai exact, de cand se afla in Emirate, Anamaria imbraca numai haine cu maneca lunga, pentru a-si acoperi tatuajele de pe maini, avand in vedere ca, in lumea araba, este interzis sa ai orice fel de desene pe corp. De-a lungul anilor, impresara ne-a obisnuit cu gesturile de tandrete facute fata de sotul sau in public insa, de aproape o saptamana, ea nu il mai poate lua pe Reghe de mana pe strada si nici nu mai are voie sa il alinte in public.

Se supune obiceiurilor arabe

„Ne simtim foarte bine aici si am fost primiti extraordinar, in ciuda a tot ceea ce se spune. Nu mi-a impus nimeni, nimic, pot face ceea ce vreau. Insa, din respect fata de acesti oameni, fac tot posibilul sa le respect obiceiurile. Ba chiar imi este drag sa fac acest lucru. Tin foarte mult la independenta, la libertatea de exprimare, insa stiu si sa respect reguli atunci cand trebuie. Nu este nici o problema daca uneori trebuie sa imi acopar capul cu un voal (n.red. – burka) ori daca nu este bine sa ma tin de mana cu sotul meu pe strada. Avem suficient timp de asta in initimitate”, a spus Ana Maria Prodan.