SEXY pe eBay: Şi-a etalat BUSTUL pentru a vinde un MOTOR de MAŞINĂ. Bărbaţii au fost încântaţi FOTO

O tânără din Marea Britanie a ales o metodă ingenioasă pentru a vinde un motor de maşină folosit pe eBay, apelând la corpul ei. Astfel, alături de produs, ea şi-a etalat bustul generos, spre bucuria bărbaţilor, care i-au trimis sute de mesaje, anunţii fiind văzut de zeci de mii de oameni.

25 mai 2013, 14:17

Lee Payne, o tânără de 21 din Portsmouth a ales să îşi promoveze anunţul de vânzare a unui motor de Volkswagen Golf 2, printr-o metodă inedită, apelând la ajutorul sânilor săi, potrivit The Sun.

Citeşte şi Şomeră disperată. S-a scos la vânzare pe eBay

Astfel, ea s-a fotografiat alături de el, fiind îmbrăcată într-un sutien roz, extrem de sexy, care a atras atenţia bărbaţilor. Astfel, în doar câteva zile, anunţul a fost văzut de 20.000 de oameni, ulterior fiind cumpărat.

Făceam curat în cameră şi m-am decis să pun motorul pe eBay. Am făcut poza şi m-am gândit că este amuzantă, aşa că am postat anunţul pe internet. După  o oră, fusese văzut de peste 600 de ori. Am avut şi câteva mesaje în care oamenii mă întrebau despre mărimea sutienului şi dacă am silicoane. Ca metodă de mânzare nu a funcţionat foarte bine, dar ca un mod de a atrage atenţia a fost genial. Am avut sute de e-mailuri şi telefoane. Sigur o să mai fac asta, dar am să rog oamenii să liciteze, deoarece sunt muţi idioţi care cumpără din greşeală„, a declarat tânăra care lucrează într-un atelier de reparaţii auto.

Citeşte şi Cum a reuşit un tată să-şi vândă maşina pe Ebay: Şi-a pus fiica să pozeze sexy lângă automobil