SEXY PRM-ista Ancuţa Cârcu şi-a găsit maşina vandalizată. Fosta politiciana simte miros de răzbunare FOTO

Fosta politiciana Ancuta Carcu si-a gasit, in aceasta dimineata, masina vandalizata, potrivit publicatiei News Cluj. Autoturismul era parcat, de aseara, in fata blocului. Peste noapte, oglinda masinii a fost rupta, capota indoita si caroseria zgariata.

03 ian. 2014, 12:42

Sexy politiciana sustine ca cineva i-a pus gand rau, iar acum se simte amenintata. Aceasta a mai primit de-a lungul timpului atentionari sub diverse forme insa nu le-a luat in calcul. Azi dimineata si-a gasit masina distrusa.

“Sora mea care a fost la cumparaturi mi-a spus ca masina mea este distrusa si am coborat sa vad. Am constatat ca masina mea era vandalizata. Pagubele cred ca se ridica la 1000 de euro. Astept sa se faca investigatii de specialitate pentru a se gasi vinovatul. Eu am facut mai multe achete la nivel de judet si e clar ca am deranjat pe cineva. E clar ca greii judetului se razbuna”, a declarat fosta politiciana.

Carcu a sunat la 112 iar un echipaj de politie, impreuna cu criminalisti s-au deplasat la fata locului pentru constatari.

” In data de 03.01.2014,  ora 11:34,  am avut o sesizare la 112, unde, o femeie reclama faptul ca si-a gasit masina avariata. La fata locului s-au deplasat colegii nostri de la rutiera. Din primele verificari a rezultat faptul ca autoturismul a fost avariat de alt autoturism. In continuare se fac verificari pentru stabilirea imprejurarilor”  a declarat Crina Sarb, purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita Nasaud.

Ancuta Carcu a fost implicata in mai multe scandaluri cu Vadim Tudor şi Ioan Oltean.

„Normal că mă simt ameninţată, cineva îmi vrea răul, am găsit un bilet în parbriz în care scria că maşina mea va arde, aşa ceva nu e posibil într-o ţară civilizată, îmi voi angaja „o pază de corp”. Fac apel la toate persoanele publice care trec prin aşa ceva să nu tacă, s-ar putea să fie mai mult decât o răzbunare politică, dar poate fi şi un accident. Am nişte duşmani uriaşi, dar le spun „la toţi” că victoria va fi a celor pregătiţi…cineva din clasa politică a vrut să-mi dea un avertisment, nu mi-e frică de niciun politician, atâta timp cât ceea ce fac este adevărat”, a declarat Ancuţa Cârcu în exclusivitate la România TV.